Hoppa till sidans innehåll

Skånebasket söker tre nya medarbetare

04 JUN 2018 15:34
Skånes Basketbollförbund söker en Föreningsutvecklare, en Projektledare för Hemmaplan och en Projektassistent för Hemmaplan. Hemmaplan är ett projekt för att genom basket ge fler barn chansen att röra på sig och ha kul tillsammans.
  • Uppdaterad: 04 JUN 2018 15:37

Föreningsutvecklare 50% 
Kan du hjälpa basketföreningar i Skåne att bli ännu bättre? Vi söker en engagerad och driven projektledare som kan vägleda föreningar i att utvecklas i frågor som integration, spelarrekrytering och ledarutveckling. 

Sedan två år tillbaka driver Skånebasket i samarbete med Skåneidrotten ett projekt som syftar till att utveckla föreningarna i distriktet mot ökade integrationssatsningar, utveckla samarbetet mellan föreningar och skolor, öka spontanidrottandet samt öka antalet nya utbildade ledare, föreningar och medlemmar. 

Anställningen är en halvtidstjänst från den 1/8 och projektet löper inledningsvis under ytterligare ett år. Vi har kontor i Malmö, men våra föreningar finns i hela Skåne 

Vi söker dig som 
- Vill göra skillnad 
- Är van att arbeta självständigt 
- Är strukturerad 
- Har lätt för att samarbeta 
- Har erfarenhet av att arbeta i eller med idrottsföreningar 
- Har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift  

Uppdraget innebär resande och en del kvälls- och helgjobb. Tillgång till egen bil är önskvärt men inte nödvändigt. 

Lön beroende på erfarenhet och förmåga. Ansökan med CV skickas senast torsdag den 21/6 till This is a mailto link 
Anställningsintervju genomförs den 27/6 

 

Projektledare för Hemmaplan 50% 
Skånes Basketbollförbund har under ett år utvecklat ett projekt för att genom basket ge fler barn chansen att röra på sig och ha kul tillsammans. 

Under år 1 har vi lyckats nå 6000 barn i 8 kommuner och på 42 olika skolor. Målet för år 2 är att öka med ytterligare 50%. I stödet från Svensk Basket så ingår i uppdraget att under 18-19 sprida projektet till ytterligare distrikt i landet. 

Till detta spännande uppdrag söker vi nu en initiativrik och självständig projektledare. Du ska tillsammans med ytterligare en projektledare vara spindlarna i nätet mellan Skåne Basket, SBBF, skolor, ledare, sponsorer och andra intressenter. Du skall vilja ta huvudansvaret och vara den som driver projektet och rapporterar till styrelsen. 

Du behöver vara en driven, inspirerande och strukturerad person. Din förmåga att ”komma i mål” med uppgifter är avgörande. Du ska ha lätt för att samarbeta med många olika typer av människor, och tycka om att göra skillnad. 

Den sökande skall ha erfarenheter av liknande självständiga uppgifter och en lämplig utbildning. Tillgång till egen bil är önskvärt men inte nödvändigt. Att vara en del av basketvärlden är tillgång, men inget måste. 

Arbetsplatsen är i Malmö men både plats och tider är relativt flexibla. 

Tjänsten är en 50% provanställning under 6 månader. Förhoppningen är att den skall kunna uppgraderas till 100% beroende på hur projektet utvecklas. Arbetstiden är flexibel och styrs av uppdraget och den gemensamma planering som görs. 

Anställning från den 1/8. Under första månaden kommer du att ha stöd av den upprätthåller tjänsten idag 

Lön beroende på erfarenhet och förmåga. Ansökan med CV skickas senast den 21/6 till This is a mailto link
Anställningsintervju genomförs den 27/6 

 

Projektassistent för Hemmaplan 50% 
Skånes Basketbollförbund har under ett år utvecklat projektet Hemmaplan för att genom basket ge fler barn chansen att röra på sig och ha kul tillsammans. Projektet riktar sig främst mot skolor och basketföreningar. 

Under år 1 har vi lyckats nå 6000 barn i 8 kommuner och på 42 olika skolor. Målet för år 2 är att öka med ytterligare 50%. I stödet från Svensk Basket så ingår i uppdraget att under 18-19 sprida projektet till ytterligare distrikt i landet 

Till detta spännande uppdrag söker vi nu en initiativrik och självständig projektassistent. Du ska tillsammans med två projektledare vara de som genomför denna verksamhet. Du skall främst vara instruktör ute på skolorna och vara ett av våra viktigaste ansikten utåt. Din främsta förmåga är att kunna förmedla glädjen i projektet och att få alla barn aktiva. Förmågan att vara flexibel och kunna hantera både barn och vuxna på ett positivt sätt är central. 

I projektet skall du också utföra administrativa uppgifter som att organisera andra ledare och deras kontakter med skolorna. Du ska ha lätt för att samarbeta med många olika typer av människor, och tycka om att göra skillnad. 

Den sökande skall ha erfarenheter av liknande självständiga uppgifter och en lämplig utbildning. Tillgång till egen bil är önskvärt men inte nödvändigt. Att vara en del av basketvärlden är tillgång, men inget måste. 

Arbetsplatsen är i Malmö men både plats och tider är relativt flexibla. 

Tjänsten är en 50% inledningsvis en provanställning under 3 månader. Arbetstiden är flexibel och styrs av uppdraget och den gemensamma planering som görs. 

Anställning från den 1/9. Lön beroende på erfarenhet och förmåga. Ansökan med CV skickas senast den 21/6 till This is a mailto link.
Anställningsintervju genomförs den 27/6 

OBS: Dessa tre tjänster kan kombineras på olika sätt beroende på intresse och förmåga.

Har du frågor, ring: Sverker 0738-44 33 73 eller Sune 0739-59 14 33 

Välkommen till Skånebasket och vår Hemmaplan! 
Sverker Olsson, Sunjatha Conta 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info