Hoppa till sidans innehåll

Spånga BBK söker ungdomstränare

09 APR 2014 10:19
Spänga Basketbollklubb söker ungdomstränare på heltid.
  • Uppdaterad: 09 APR 2014 10:28

Spånga Basketbollklubb är en ungdomsklubb som bildades redan 1985. Vi har en stor tillväxt av barn/ungdomar och har idag ett 30-tal pojk- och flicklag för spelare födda mellan 1999 och 2006.

Vi är en klubb med lång tradition och har ett nära samarbete med Solna Vikings. Vi har höga ambitioner, en aktiv styrelse, bra ekonomi och ett stort engagemang bland föräldrar och lokala skolor.

Klubben har tre heltidsanställda tränare och vi utökar nu med ytterligare en ungdomstränare.

Du kommer att vara med att leda och stimulera ungdomar i träning och matcher. Tillsammans med våra övriga tränare och styrelsen kommer du vara en aktiv del i att utveckla verksamheten och få den att fortsätta växa på ett bra sätt.

Detta är en heltidstjänst med tillträde i augusti 2014.  


Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
Du är ansvarig tränare för ett antal lag i klubben. Tillsammans med klubbens chefstränare och övriga tränare arbetar du med skapa förutsättningar att utveckla verksamheten enligt klubbens filosofi.

I rollen ingår även att: 

  • Planera, utveckla och skapa struktur för klubbens verksamhet. 
  • Informera och kommunicera med spelare, lag och familjer. 
  • Administrera dina egna lag men även tillsammans med de övriga tränarna ansvara för administration av verksamheten i sin helhet. 
  • Upprätthålla och vidareutveckla en nära kontakt med de lokala skolorna, idrottsförvaltningen, Stockholms basketdistriktsförbund samt föreningens styrelse.  

Vi söker dig som har ett stort intresse för basketsporten och brinner för att arbeta med ungdomars utveckling i en idrottsverksamhet. Du har en god självkännedom och social kompetens och därigenom förmåga att verka som tränare samt att i samarbete med andra kunna lösa de uppgifter som förekommer i en klubbverksamhet. 

Som person får du saker att hända och har en förmåga att engagera och entusiasmera andra. Du är en ansvarstagande person med en utpräglad talang för att organisera och skapa struktur. Du har gått förbundets Steg 1-nivå som tränare och har dokumenterad erfarenhet som tränare och/eller spelare.

Viktigt är även att du har en god datorvana. 

Ansökan: Välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker till tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till This is a mailto link.

Sista ansökningsdag är den 30 maj 2014 men urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marc Möller, chefstränare, på 0737-54 62 35 eller Kristofer Hahne, ordförande i Spånga Basketbollklubb, på 0706-25 83 87.

Skribent: Henrik Schöldström

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info