Hoppa till sidans innehåll

Täby och Djursholm söker assisterande tränare till herrlaget i Basketettan Norr

02 JUN 2014 14:55
Efter en mycket lyckad första säsong i Basketettan med Christer Stjernborg som huvudtränare fortsätter Täby och Djursholm att bygga långsiktigt tillsammans. Ett nytt tvåårsavtal med ”Chricke” blev nyligen klart och nu förstärker vi ledarstaben med en assisterande tränare på deltid. I arbetsuppgifterna ingår att fungera som assisterande tränare under matcher i Basketettan Norr samt självständigt ansvara för 1-2 träningar per vecka.
  • Skapad: 02 JUN 2014 14:55

Vi söker dig som letar efter en bra språngbräda för en fortsatt tränarkarriär och som brinner för att utveckla spelare och vill vara med på en spännande resa med två av landets ledande föreningar inom Svensk Basket. Tillsammans har klubbarna många ambitiösa unga talanger och genom en långsiktig satsning vill vi ge egna produkter en möjlighet att spela kvar i Norrort. Djursholms herrlag har på kort tid tagit sig upp till division 2 och kommer att fungera som utvecklingslag till division 1-laget. Nyligen blev det även klart att Jenny Håkansson kommer att ta rollen som ansvarig för damsidan inom Täby Djursholm Norrort och som huvudtränare för damlaget i Basketettan.

Träningarna kommer att ske både i Täby och i Djursholm. Hallarna vi använder ligger på bekvämt gångavstånd från Roslagsbanan. Du måste minst vara steg 3- utbildad alternativt på väg att börja din steg 3-utbildning. Tjänsten är på deltid.

Skicka ansökan med referenser till This is a mailto link snarast. Frågor besvaras av Patrik Setzman på This is a mailto link.

Läs mer om klubbarna på www.djursholmindians.com och www.tabybasket.se

Från och med säsongen 2013/2014 har Täby och Djursholm gemensamma herr- och damlag i seniorserierna och i de äldre ungdomsserierna (U17 och U19). Tillsammans är vi över 1300 medlemmar och våra lag håller hög kvalitet vilket inte minst visar sig i RM/USM och landslagssammanhang.   

Skribent: Henrik Schöldström

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info