Hoppa till sidans innehåll

Uppsala Basket söker klubbchef

13 OKT 2020 14:31
Nu söker Uppsala Basket en klubbchef som har drivkraft och vill vara med och utveckla en basketklubb i tillväxt.
  • Skapad: 13 OKT 2020 14:31

Om tjänsten 

Uppsala Basket är organiserat i två föreningar, en för Uppsala baskets damlag samt en för herr- och ungdomslagen. Nu söker Uppsala Basket Ungdom/Herr en klubbchef. Tjänsten är nyinrättad och rapporterar direkt till styrelsen. I rollen som klubbchef har du resultatansvar och verkställer styrelsens planer. Du är också drivande i att komma med förslag som utvecklar klubben vidare, med fokus på tillväxt. Föreningen har två självständiga och erfarna anställda sedan tidigare. Du blir deras chef och ni jobbar som ett team för att driva och utveckla verksamheten. Du kommer också att samarbeta nära med Uppsala Basket Dam. 

Viktiga arbetsuppgifter omfattar: 

  • Utveckla relevanta produkter och tjänster för att attrahera fler partners 
  • Proaktiv försäljning till nya partners 
  • Vårda och utveckla befintliga partners 
  • Leda arbetet med att utveckla vår ungdomsverksamhet (läger, turneringar etc) 
  • Utveckla samarbetet med övriga intressenter som till exempel Svenska Basketbollförbundet och Uppsala Kommun  

Om dig 

Vi söker en prestigelös, initiativrik och utåtriktad person. Du ska kunna marknadsföra klubben och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har social förmåga och kan skapa goda relationer. Du är också strukturerad och kan genomföra projekt. 

Om du har erfarenhet av ledarskap, försäljning eller projektledning så ser vi det som en fördel. Basketkunskap är inget krav men däremot önskar vi att du ska ha ett brinnande intresse för att utveckla vår klubb. 

Ansökan 

Vi arbetar med löpande urval så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 november. Maila din ansökan och CV till styrelseledamot Christina Hurtig, mailadress: This is a mailto link.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
- styrelsens ordförande Johan Waxberg, 070-1487272
- styrelseledamot Pelle Josephson, 0722-230470
- styrelseledamot Henrik Ringmar, 0722-501000 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Uppsala Basket KFUM Uppsala Basket grundades 1960 och är idag Sveriges 5:e största basketklubb vad gället antalet utövare. Vi har drygt 50 lag från knattelag till elitlag. Bredden är viktig för oss för utan bredd ingen elit och utan elit ingen bredd. Socialt engagemang är centralt för oss, vi vill göra Uppsala till en bättre stad för alla och vi använder aktivt vår sport till att öka jämställdheten och integrationen, skapa nya band mellan människor samt såklart förbättra folkhälsan. Vi vill bedriva verksamhet på och utanför basketplanen som är långsiktigt hållbar, jämställd, tillgänglig, trygg och välkomnande för alla, överallt. 

Skribent: Isac Solinaw
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info