Hoppa till sidans innehåll

Viby Basket söker engagerad föreningskanslist

25 FEB 2021 11:00
  • Skapad: 25 FEB 2021 11:00

Viby Basket har drygt 650 medlemmar i 37 lag som leds av över 120 engagerade ledare. Vi är en förening som välkomnar hela familjen med målet att skapa en stark gemenskap där alla kan utvecklas. Vi har en mycket aktiv och kompetent Styrelse, god ekonomi och ett starkt engagemang bland föräldrar, lokala skolor, företag och politiker. Vår Chefstränare och vårt Tränarråd leder den sportsliga utvecklingen i föreningen.

Rollen:

Med stöd och inspel från klubbens Styrelse och Tränarråd kommer du som kanslist bidra genom att stötta oss och våra ledare i den dagliga administrationen och arbeta med att utveckla Viby Baskets verksamhet. Du ska också vara en central kontakt mellan medlemmarna och föreningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Stöd och avlastning till föreningens Styrelse & Tränarråd (delta på styrelsemöten & tränarrådsmöten)

• Ansvar för administrativa uppgifter för föreningen - bl a spelarlicensiering, medlemshantering och aktivitetsbidragsansökan

• Arbete med att uppdatera och kvalitetssäkra vår medlemsplattform i SportAdmin

• Förbereda och koordinera klubbaktiviteter och våra lovläger

• Stöd till ledare kring hall- och matchbokningar, avbokningar och kontakt med Sollentuna Kommun, Basketbollförbunden och andra basketklubbar i dagliga frågor

• Löpande dialog med ledare & medlemmar med information och uppdatering av hemsidan

• Framtagande av ledarinformation och dokumentationsstöd med stöd av Styrelse & Tränarråd

Vi söker dig:

Vi söker dig som är noggrann, ansvarskännande, lyhörd, strukturerad och som kan ta egna initiativ. Du ska vara serviceinriktad och ha mycket lätt att arbeta självständigt. Du har god datorvana och en lust att lära dig nya saker. Som person får du saker att hända och har en förmåga att engagera och samarbeta med andra. Du är är tydlig i din kommunikation och pålitlig i ditt åtagande. Din sociala förmåga är avgörande då du kommer ha många engagerade ledare att ha dialog med och samverka med i dina uppgifter.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll med mycket ansvar samt goda och tydliga förutsättningar och villkor. Vi är en förening som fokuserar på barn och ungdomar och du kommer att bli både synlig och viktig för vår fortsatta utveckling och framgång.

Arbetstid: Normalt dagtid, men kvälls- och helgarbete förekommer i viss omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Omfattning: 50 %, fast månadslön

Rapporterar till: Ordförande i Viby Basket

Ansökan:

Du ansöker till tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till This is a mailto link. Inkom med din ansökan senast 15 mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Forsbring, This is a mailto link.

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info