Hoppa till sidans innehåll

Viby Basket söker erfaren ungdomscoach

07 JUN 2019 21:12
Viby Basket har drygt 500 medlemmar i 34 lag som leds av över 90 engagerade ledare. Vi är en förening som välkomnar hela familjen med målet att skapa en stark gemenskap där alla kan utvecklas.
  • Skapad: 07 JUN 2019 21:12

Vi har en mycket aktiv och kompetent Styrelse, god ekonomi och ett starkt engagemang bland föräldrar, lokala skolor, företag och politiker.

Vi har ett Tränarråd med väldigt erfarna basketcoacher som leder den sportsliga utvecklingen i föreningen. Inom några år kommer vi äntligen få en fullstor idrottshall i Viby som ger oss en egen hemmaborg!

Viby Basket söker nu ytterligare en engagerad och duktig ungdomstränare!

  • Head Coach för Pojkar 02/03/04 (en träningsgrupp & spel i 2-3 serier)
  • Assisterande tränare för Pojkar 05

Tillsammans med klubbens Tränarråd och övriga tränare arbetar du med att skapa förutsättningar att utveckla verksamheten på pojksidan enligt klubbens ledarfilosofi och spelarutvecklingsplan.

I rollen ingår bl a att: 

  • Planera och genomföra 4-5 träningar per vecka (3 vardagkvällar) 
  • Ansvara för coachning på samtliga matcher i U19, U17 och/eller U16 
  • Upprätta och hålla en säsongsplanering
  • Planera för nödvändiga fysträningar
  • Delta i ledarsamlingar, utbildningar och aktiviteter som klubben eller laget anordnar 

Vi söker dig:

Som har ett stort intresse för basketsporten och brinner för att arbeta med ungdomars utveckling inom en stark basketförening. Du har en god självkännedom och social kompetens och därigenom förmåga att verka som tränare samt att i dialog med bl a Tränarrådet kunna utveckla spelare och lag utifrån en tydlig strategi och stark värdegrund. 

Som person får du saker att hända och har en förmåga att engagera och samarbeta med andra. Du är en ansvarstagande person som är tydlig i din kommunikation och pålitlig i ditt åtagande. Du har gått förbundets Steg 2-nivå som tränare och har dokumenterad erfarenhet som tränare och/eller spelare.  

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll som ledare och tränare med goda och tydliga förutsättningar och villkor. Vi är en förening som fokuserar på barn och ungdomar och du kommer att bli både synlig och viktig för vår fortsatta framgång. Söker du en möjlighet att få arbeta med ditt engagemang för basket, barn och ungdomar och samtidigt växa i din roll som ledare och tränare tror vi att det här är en fantastisk möjlighet.

Ansökan: 

Välkommen med din ansökan redan idag.
Du ansöker till tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till This is a mailto link.

Sista ansökningsdag är 30 juni 2019 men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Hahne från Tränarrådet (070-778 99 00) eller Eva-Lotta Sandberg, Ordförande i Viby Basket (070-733 88 55).

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info