Hoppa till sidans innehåll

Helena tar med laget till Sverige-Turkiet

06 DEC 2019 12:36
Många av killarna har varit på landskamp förut men när Sverige möter Turkiet är det första gången de går som ett lag. Förväntningarna är höga. - Tror du det blir fullsatt, vi tror på svensk vinst i alla fall, säger Helen Meier som koordinerat.
  • Skapad: 06 DEC 2019 12:36

När Sverige mötte Turkiet senast var det nästan 2500 personer som kom och tittade med en föreningsbiljett. Det är det billigaste sättet att ta sig in i Globen och dessutom går 20 kr per biljett tillbaka till föreningen.

Åkersberga P06 har köpt 21 biljett och går med spelare, föräldrar och syskon. Helen Meier har koordinerat det hela och tagit upp beställningar. Det är första gången som laget går tillsammans med flera av spelarna har redan gått själva på landskamp.

- Det blir första gången och vi ser fram emot det jättemycket, matchen är ju kl 20:00 så det blir säkert så att vi äter en gemensam middag innan och laddar upp, säger Helen Meier vars son spelar i laget.

Lillebror som är född 2010 får också följa med, men kanske kommer hans lag också att göra en egen beställning. - Vi vet inte var det ligger där men oavsett så får han ju följa med.

Att bjuda barnen på en EM-kvalmatch i Globen är att bjuda på en upplevelse de förmodligen aldrig kommer att glömma. Föreningsbiljetterna går att köpa via följande länk och kom ihåg att beställa nu i helgen.

Den 9 december öppnar det allmänna biljettsläppet. 

Skribent: Johannes Wohlert
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

 Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info