Hoppa till sidans innehåll

Svensk Baskets tidsplan

04 JUN 2020 14:28
Svensk Basket har en gemensam tidsplan som uppdateras varje år enligt en noggrann process. Tidsplanen hittar ni på Svenska Basketbollförbundets hemsida och den gäller fram till och med juni 2021.
  • Skapad: 04 JUN 2020 14:28

– Tidsplanen ska ge alla möjlighet att planera in sina aktiviteter så de inte krockar, den är övergripande och vill man ha mer detaljerad information får man kontakta respektive arrangör, säger förbundskoordinator Torbjörn Lyrström. 

Tidsplanen beslutas av Förbundsstyrelsen i slutet av februari varje år för nästkommande verksamhetsår. Innan dess har den gått på remiss till olika instanser inom Svensk Basket. – Proceduren är inte ny men svaren i den kommunikationsenkät vi skickade ut ifjol vittnade om att tidsplanering och årshjul var efterfrågat, därför gör vi nu ett omtag kring detta, säger Torbjörn Lyrström. Ändringar ska vara sällsynta och markeras med rött samtidigt som det mailas ut till föreningarnas officiella adresser.
– Nu har vi ju ett Coronavirus i samhället så situationen är extraordinär detta år, vi ber därför om förståelse för att det kan komma fler ändringar än vanligt, fortsätter Lyrström.
 
Skribent: Johannes Wohlert
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

 Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info