Hoppa till sidans innehåll

Digital träff om projektet "Nothing But Net"

10 FEB 2021 12:36
Digital träff och informationsmöte 17/2 18.00 för alla intresserade basketföreningar om upprustnings- och aktiveringsprojektet av utomhusbasketplaner "Nothing But Net".
  • Skapad: 10 FEB 2021 12:36

I förra månaden stod det klart att Svensk Basket är en av åtta specialidrottsförbund som för 2021 får medel ur Svenska Spel och Riksidrottsförbundets Rörelsefond. Tack vare dessa medel, och med hjälp av andra samarbetspartners, kommer det runt om i Sverige bli möjligt att rusta upp och skapa fler inspirerande utomhusbasketplaner. Samtidigt kommer föreningar ges möjligheten att i sommar erbjuda barn och ungdomar chansen att testa och hitta glädjen i att spela basket utomhus. Vi tror därför att detta projekt starkt kommer kunna bidra till att vi blir fler då vi sänker trösklar och får fler att hitta till vår sport.

På mötet kommer Mats Elsnitz, projektledare för "Nothing But Net" på Svenska Basketbollförbundet, att presentera projektet och hur alla föreningar kan komma att ingå på ett eller annat sätt. Ett projektmål är nämligen att det till våren inte ska finnas någon utomhusbasketkorg i Sverige som saknar nät och där kan alla föreningar bidra till att det sätts upp 1000 nya basketnät! 

Under presentationen (Teams-mötet) kommer frågor kunna ställas via chatfunktionen, vilka kommer besvaras i den avslutande frågestunden.  

Efter presentationen kommer intresserade föreningar kunna anmäla sitt intresse för att ingå i projektet och denna satsning. Sista dag för inlämnande av en intresseanmälan är sedan söndag den 28 februari.  

Väl mött onsdagen den 17 februari kl 18.00!

Anslut till mötet här >>>

Skribent: Mats Elsnitz
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info