Hoppa till sidans innehåll

Klara Lundquist - i en boll, en dröm

02 FEB 2021 13:57
Premiäravsnitt för "En boll - en dröm" under Svensk Baskets paraply! Paulina Hersler och Matilda Claesson intervjuar svenska spelare och först ut är Alviks och damlandslagets Klara Lundquist.
  • Skapad: 02 FEB 2021 13:57

I denna version av podcasten "En boll - en dröm" kommer spelarna Paulina Hersler och Matilda Claesson att intervjua svenska basketspelare i Sverige eller ute i världen som är aktuella för tillfället. De bästa vännerna lärde känna varandra i Södertälje där de spelare ihop och startade en podcast för ett par år sedan. Nu flyttar den in hos Svensk Basket och detta är det första avsnittet.

– Jag har lyssnat på deras podd ett tag nu och de har ett roligt och prestigelöst anslag. Paulina och Matilda har tidigare intervjuat svenska basketspelare så vi bestämde att vi skulle satsa på det i fem avsnitt framöver, säger Johannes Wohlert, kommunikationsansvarig på Svenska Basketbollförbundet.

Först ut i raden är Klara Lundquist, Alviks 21-åriga stjärnskott som just nu dominerar SBL dam i nästan alla statistikkategorier.


– Klara är en grym tjej som är ett riktigt stjärnskott med en spännande resa. Hon har mycket intressant att dela med sig av både på och utanför plan, säger Paulina Hersler.

Avsnitt 1: Klara Lundquist

Skribent: Johannes Wohlert
Epost: This is a mailto link


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Svenska Basketbollförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Se all info