Hoppa till sidans innehåll

RM

Nyheter

2020-10-30
På grund av hur Covid 19-pandemin har utvecklats de senaste veckorna och den osäkerhet som råder flyttar Svenska Basketbollförbundet novemberomgångarna i både RM och USM framå...
 
2021-01-28
RM/USM Final Four flyttas till den 11-13 juni i Uppsala. Arrangemanget äger rum på Fyrishov eventuellt med Rosendalshallen som kompletterande arena. Beslut om RM/USM kommer at...
 
2021-02-02
Med anledning av det nuvarande smittläget och i ett försök att anpassa RM-spelet till detta har gruppindelningen ändrats.
 
2021-02-15
I fil nedan hittar ni en uppdaterad gruppindelning och fördelnings av arrangörer till RM:s omgång 2 19-21 mars.

Livesänd på SolidSport!

Livesänd USM via Solidsport och tjäna pengar till klubben.

I ett omfattande samarbete med SolidSport har Svenska Basketförbundet för avsikt att synliggöra en större del av svensk basket.

I och med samarbetet ges också varje arrangör av USM/RM möjligheten att livesända sitt arrangemang. Det här är ett utmärkt sätt att sprida basketen men också ett sätt att tjäna pengar till klubben. 

Förutsättningarna är enkla. Det som krävs är en ipad/surfplatta alternativt en iphone-/androidtelefon med tillhörande stativ samt en stabil internetuppkoppling i hallen. 

Kontakta SolidSport via kontaktformulär för att få hjälp med att komma igång.

2021-03-05
Här kommer veckans quiz. Tobias Borg, svenskor som gör poäng i SBL dam och NBA-grejer är några av frågorna. 1-2 extra bonusfrågor för dem som klarar den sista frågan!
 
2021-03-04
Han dunkar som ingen annan, blev årets stjärnskott i SBL Herr och gör nu succé i USA. Paulina och Matilda tar ett gott snack med Pelle Larsson om basket, collegelivet och allt...
 
2021-03-03
Nu finns nya utbildningsträffar inplanerad för tränare och Svensk Basket lanserar en lång rad webinarier i en mängd olika ämnen för föreningsledare, tränare och spelare.
 
2021-03-02
Förbundsstyrelsen har, på Tävlingsutskottets inrådan, beslutat att avsluta de tre förbundsserierna Basketettan herr, Basketettan dam samt SBL rullstol för säsongen 2020/2021.
 
2021-03-01
Mars är här och matcherna börjar öka i betydelse! Jämtland mot Luleå, två lag som fått upp farten. Toppmatch i Euroleague och SBL Dam närmar sig slutspel. Få tips på veckans m...

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle