Hoppa till sidans innehåll

Alvik F97: Inför Final 4

20 APR 2012 15:24
På fredag befinner sig ett gäng peppade och förväntansfulla tjejer någonstans mellan Stockholm och Göteborg, med kursen inställd på Gothia Arena och RM Final 4.
  • Skapad: 20 APR 2012 15:24

För drygt sex månader sedan lämnade vi just Gothia Arena efter att ha spelat vår allra första RM-omgång. Vad har då hänt under dessa sex månader? Mycket. Vi är inte samma lag nu som då och det har varit ett halvår fyllt med allt det där (och lite till) som krävs för att forma ett lag.

Uppladdningen inför helgens matcher har minst sagt varit annorlunda för vår del. Tillsammans med Alvik F96 var vi under påsklovet i Barcelona för att träna och spela mot det bästa Spanien har att erbjuda. Minst sagt lärorikt. Fem dagar som lämnade efter sig ett sug efter mer basket, men också för att träna och spela hårdare och med mer intensitet. Och vad passar inte bättre än att få chansen att göra det i helgen. Ser fram emot tuffa spännande matcher med Sveriges 4 topplag. Det är det här vi alla har gått och väntat på! 


Resan hit har varit betydligt längre än de 48 mil som det är mellan Åkeshov i Bromma och Gothia Arena i Frölunda. Och det är nu, när slutet av säsongen närmar sig, som allt slit ska betala av sig. Heja Alvik!

 

// Azuka Nnamaka, Alvik Basket F97

Skribent: David Leman

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle