Hoppa till sidans innehåll

Central arrangerar omgång 4

17 MAR 2011 20:11
I helgen avgörs vilka som går till Riksmästerskapens Final Four. Tjejer och killar i klasserna U15 och U16 gör upp på fyra platser i landet. En av dessa platser är Gärdeshallen i Stockholm där KFUM Central står som arrangör.
  • Skapad: 17 MAR 2011 20:11

Det är första gången i ”modern tid” som KFUM Central arrangerar en sån här omgång och frågan är om det inte är första gången som Gärdeshallen är spelplats också, säger ansvarigeVictor Sundquist från KFUM Central.

 

KFUM Central står som värd för klassen DU15 och ställer naturligtvis själva upp med ett lag.

-Central borde ha ganska stora chanser. Vi har tidigare slagit Alvik i två matcher med enstaka poäng, vi vann mot Västerås med fem och förlorade sedan mot dem med fem, vi slogSödertälje med ca 20 och torskade returen med sex. Egentligen finns ingen favorit och det är kul för publiken, menar Victor.

 

KFUM Central är en klubb som är ”lite på gång” och Victor berättar att det ofta refereras till den speciella centralandan. Just för det här arrangemanget så har klubben satsat på att bemanna stort. Bland annat planerar man att statistik och film från alla matcher. Eftersom Gärdeshallen saknar läktare så ordnar klubben så att det finns gott om stolar för publiken att sitta på. Bristerna när det gäller omklädningsrummen kommer Central att kompensera genom att ha lagvärdar som ser till att allt går smidigt för spelarna. För att klara allt detta så har klubben engagerat många medlemmar, inte minst sina ungdomslag. Stora som små kommer att finnas på plats för att göra arrangemanget till det bästa möjliga. Och kanske kanske får vi även se Centrals bananmaskot showa loss.

Spelprogram och resultat

Skribent: Henrik Smedberg

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle