Hoppa till sidans innehåll

PM: RM omgång 4

10 MAR 2014 16:27
Nu närmar sig omgång 4 i RM spelas 14-16 mars. Här nedan följer lite info inför omgången och ersätter den bifogade PM vi brukar skicka ut inför omgången.
  • Skapad: 10 MAR 2014 16:27

Här ser ni samtliga grupper och spelorter: Grupper omgång 4

 

Upplevelsen RM

Vi önskar att RM blir en upplevelse och en trevlig helg som lämnar efter sig positiva minnen. För att skapa en atmosfär där vi kan tävla och samtidigt ha roligt gäller det att alla fokuserar på sitt, dvs spelarna spelar, coacherna coachar, domarna dömer och föräldrarna hejar. Det är viktigt att vi hela tiden påminner oss om att RM är till för spelarna och de deltagande lagen, där vi bemöter varandra med respekt och är goda föredömen. På detta sätt skapar vi en helhetsupplevelse där spännande matcher och härliga  prestationer präglas av goda värderingar i en juste idrottsanda.

 

Kostnadsutjämning

Vi ber er alla genomföra kostnadsutjämningen snabbare efter spelad omgång. Gör den snarast efter omgången och absolut senast 7 dagar efteråt. Ni kan inte vänta in fakturor för resor/boende innan ni skickar in utan vi ber er att kolla upp de kostnader ni har och rapportera in dem. Detta underlättar vårt jobb och det gör att kostnadsutjämningen kan bli klar snabbare. Har ni frågor kontakta David, This is a mailto link.

Tidigare kostnadsutjämningar hittar ni på ”För Lagen” på RM-sidan.

 

Nyregistrering av spelare

Har ni lagt till nya spelare/ledare? Maila till Anders Jacobsson på This is a mailto link för att de ska godkännas. Var ute i god tid.

Nyregistrering av spelare kan endast göras under de kvalificerande omgångarna (omgång 1-4). Nyregistrering av spelare efter omgång 4 tillåts alltså inte.

 

Baskethotel – Mobilapp och på webben

Gå in i Baskethotel och lägg till bild och information om spelare och laget. Fyller man i uppgifterna i Baskethotel slår det igenom och ni kan se allt från spelarporträtt och tröjnummer i truppen i mobilappen till lagbild och info om laget på hemsidan.

Mobilapp med samtliga matcher från förbundsserierna, finns för Android-telefoner och iPhone, sök på: ”basketappen live”

 

#RMbasketse och omgångens bild

Officiell hashtagg för RM är #RMbasketse – tagga din bild på instagram och delta i tävlingen omgångens bild där man kan vinna en värdecheck från Supersize.se på 500 kr. Använd även #RMbasketse på Twitter och andra sociala medier!

 

RM på Facebook

Facebook har vi ett event för RM där man kan lägga upp resultat, bilder och dela med sig av helgens upplevelser. Sprid detta till era spelare och lag samt inom föreningen. https://www.facebook.com/events/164543617073360/


Lägg gärna upp/maila fotografier och om möjligt även vem som är fotograf och givetvis om det är okej att vi använder dem i samband med RM. Vi vill gärna ha bilder från samtliga grupper och platser så skicka gärna bilder till David, This is a mailto link

 

RM-handboken

Mer info om RM hittar ni på RM-sidan www.basket.se/RM och i RM-handboken som finns på ”För lagen” https://iof1.idrottonline.se/SvenskaBasketbollforbundet/RM/Forlagen/Forlagen1314/

 

Med vänlig hälsning / Best regards

David Leman
Tävling

Basketligan dam & herr LIVE  på viasatsport.se! 
Svenska Basketbollförbundet | Swedish Basketball Federation
Idrottens hus, SE-114 73 Stockholm, Sweden
Phone: +46 8 699 60 00, Fax: +46 8 699 63 06
Phone direct: +46 8 699 63 02
Mail: This is a mailto link
basket.se


E-post: This is a mailto link

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle