Hoppa till sidans innehåll

PM inför RM omgång 3

13 JAN 2015 11:56
Det är nu dags för omgång 3 i RM som vi hoppas ni ser framemot lika mycket som vi gör. Vi önskar att RM blir en upplevelse och en trevlig helg som lämnar efter sig positiva minnen.
  • Uppdaterad: 19 JAN 2015 10:21

För att skapa en atmosfär där vi kan tävla och samtidigt ha roligt gäller det att alla fokuserar på sitt, dvs spelarna spelar, coacherna coachar, domarna dömer och föräldrarna hejar. Det är viktigt att vi hela tiden påminner oss om att RM är till för spelarna och de deltagande lagen, där vi bemöter varandra med respekt och är goda föredömen. På detta sätt skapar vi en helhetsupplevelse där spännande matcher och härliga  prestationer präglas av goda värderingar i en juste idrottsanda.

 

Avancemang till omgång 4

De två främsta lagen i varje grupp, totalt 8 lag, går vidare till omgång 4 som spelas 13-15 mars 2015.

 

Arrangera omgång 4?

Om ni vill arrangera omgång 4 behöver vi få in intresseanmälan omgående. Ni ser vilka som har sökt på: https://iof1.idrottonline.se/SvenskaBasketbollforbundet/RM/Grupper/Sokarrangemang/

 

Licensering

Lägger ni till nya spelare i RM inför helgen skicka ett mail till Anders, This is a mailto link, så att han kan godkänna de nya namnen.

 

Sociala medier

På Twitter, Instagram, Facebook m.m. använder vi hashtagg  #RMbasketse – kör så det ryker! Dela med er av vad som sker före, under och efter matcherna.

 

Kostnadsutjämning

Ber er att verkligen göra detta så snart som möjligt efter er omgång och var noggranna när ni fyller i då det underlättar arbetet för oss avsevärt.

Gör detta snarast efter helgen och senast 7 dagar efteråt på följande länk: https://response.questback.com/idrott/rm1415/

Förra omgångens sammanställning av kostnadsutjämningen hittar ni på ”För lagen” på RM-sidan.

 

RM-handboken

För mer info om RM läs RM-handboken (bifogad fil) och som även finns på ”För lagen” på basket.se/RM

https://iof1.idrottonline.se/SvenskaBasketbollforbundet/RM/Forlagen/

 

Email-adresser

Ber er att vidarebefordra detta till berörda i era föreningar. Om ni som är kontaktpersoner/coacher på laget inte får dessa utskick ber jag er skicka in de email-adresser ni önskar att vi använder oss av. Vi ber er även att kontrollera på sidan ”Deltagande lag” för att se om det är korrekt email-adress ni vill att andra föreningar och vi på SBBF använder för att kontakta er på.

 

Eventuella frågor?

Övergripande frågor RM: Kontakta Johan >> This is a mailto link

Licensfrågor, kostnadsutjämning: Kontakta Anders >> This is a mailto link

Frågor kring utbildningsnivå, arrangemang: Kontakta Elin >> This is a mailto link

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle