Hoppa till sidans innehåll

Polisen Basket: RM skall vara något utöver det vanliga

14 MAR 2014 15:34
På lördag är det dags för matchstart i omgång 4 av Riksmästerskapen.
Dörrarna till Farstahallen öppnas för tredje gången för RM under årets upplaga. Denna gång för Flickor 15 som skall kämpa om de åtråvärda platserna till Final Four i maj.
  • Skapad: 14 MAR 2014 15:34

Två grupper med fyra lag vardera i RM:s Flickor 15 kämpar om totalt 4 platser i Örebro i maj. Under helgen tar Polisen Basket emot BK Vråken, Järva Devils och Täby Basket i Farstahallen.

- Det skall bli jätteroligt att få arrangera RM igen. Det är andra gången vi arrangerar en RM-omgång för Flickor 15 och innan dess har vi hunnit med ett arrangemang för P98 också, säger Dianna Villalon, ansvarig arrangör för helgens RM-omgång i Farstahallen.

- Vi har varit noga med att gå ut till klubbarna med information i tid. Vi har sett till att våra eldsjälar och aktiva i föreningen är på plats och att det finns speaker och sekretariat. Allt det som är självklart för att omgången skall fungera - för att sedan kunna fokusera på att RM blir en upplevelse utöver det vanliga.

Det är mycket som sker i Farstahallen i helgen och förutom RM-matcher är det match i Superettan mellan Polisen Basket och Alvik Basket på söndag klockan 14:00.


Polisen har även sett till att det kommer att finnas tävlingar, priser och matchpresentationer. Allt för att bidra till att RM skall kännas som något utöver det vanliga seriespelet.

- Vi har satt upp affischer med loggan och lagets namn i omklädningsrummen och hallen nu inför RM. Det skapar en proffskänsla för ungdomarna.

Framför allt så tycker vi det är jätteroligt att arrangera RM och gör det för spelarnas skull. Vi vill att både coach och spelare skall gå härifrån efter helgen och minnas omgången – oavsett resultaten.

Polisens spelprogram under helgen:
https://iof1.idrottonline.se/svenskabasketbollforbundet/rm/serierresultat/matcher/?league_id=4047#mbt:11-303$f&stage=153911


Häng med i uppdateringarna under helgen på Facebook-eventet för RM:
https://www.facebook.com/events/164543617073360/

Sprid eventet till andra deltagare och bidra gärna med text och bild direkt i eventet! På så sätt kan man få ta del av de olika RM-arrangemangen runtom i landet.

På Instagram kör vi stenhårt på den satta hashtaggen för RM som är #RMbasketse.
Den löper igenom samtliga av våra kanaler såsom Twitter, Facebook och YouTube.

Tävlingen ”Omgångens Bild” fortsätter med ett pris från Supersize.se till vinnaren.

Skribent: Elin Hernerfors

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle