Hoppa till sidans innehåll

Uppsala är redo för match!

09 MAJ 2014 17:00
1 dag kvar till upplösningen av RM! Här kommer den allra sista intervjun men sist är inte nödvändigtvis minst. Coach Person har delat med sig av Uppsala P16s säsong och om hur viktigt det är att äta rätt och stretcha innan match! Läs och avnjut - så ses vi i hallarna imorgon!
  • Skapad: 09 MAJ 2014 17:00

Hur sammanfattar ni RM hittills?
Vi tycker det har varit fantastisk bra. Väldigt jämna matcher och bra motstånd. Riktigt bra arrangemang så i helhet är vi väldigt nöjd.

Hur är läget i laget?

Vi är friska just men vi har haft skador hela säsongen. Sen en månad tillbaka är alla med. Vi känner oss starka och är hungriga på vinst.

Hur har ni förberett er inför Final four?

Vi har haft tur och det har gått bra förr oss både i Scania Cup och i slutspelet. Det har varit riktigt bra motstånd som har förberett oss för Final 4.

Vad kommer bli viktigt för att ni ska prestera på topp när det gäller?

Det är viktigt att vi äter bra och sover ordentligt inför matchen, att vi stretchar ordentligt. Så vi är redo både fysiskt och mentalt. Nu är det match!

Finns det något eller någon som vi som åskådare skall hålla extra koll på?
Hela laget i allmänhet men kanske Oskar Eckman i synnerhet som jag tror har potential att bli en kommande landslagsspelare.


Vad är ert bästa minne av årets RM?

Vi tyckte omgången i Blackeberg var superbra arrangerad och vi hade jättebra matcher. Vi hoppas dem vill arrangera igen!

/ Coach Person, Uppsala Basket

>>>Uppsalas P16 Final Four-trupp 


Visa att du kommer vara på plats eller att du följer RM Final Four - gå med i eventet
!

Skribent: Elin Hernerfors

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle