Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Tillgren

Inbjudan till RM för ungdomar 2020-2021

11 JUN 2020 09:52
Svenska Basketbollförbundet inbjuder härmed till Riksmästerskap för Pojkar och Flickor 15 och 16 säsongen 2020-2021. Anmälan skall vara Svenska Basketbollförbundet tillhanda senast 15 augusti.
  • Uppdaterad: 11 JUN 2020 09:16

Kort om RM 

  • Nivåanpassning. Man kan välja att anmäla sig till nivå 1 eller nivå 2 i omgång 1.
  • En förening kan anmäla flera lag i samma ålderskategori.
  • Alla lag garanteras spel i två omgångar.
  • Alla anmälda lag förväntas kunna arrangera en grupp i omgång 1 eller 2.
  • Övergångar mellan föreningar i RM är inte tillåtet.
  • Farmklubbsbestämmelserna tillämpas inte i RM.
  • Möjlighet för samarbete mellan föreningar med få spelare i en ålderskategori där de tillsammans kan anmäla ett lag till RM efter godkännande från SBBF.
  • Dagen efter omgång 1 har man möjlighet att avböja spel i omgång 2.

Anmälan
Anmälan sker via webben. FIBA Organizer heter webbverktyget som används för anmälan. Adressen är: https://cm.fibaorganizer.com/sbf/login/. Manual för anmälan hittar du på www.basket.se. 

Lag som har deltagit i RM föregående säsong ska använda sig av befintliga inloggningsuppgifter. Om man saknar dessa uppgifter kontakta SBBF. 

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften faktureras efter anmälningstidens utgång. I samband med anmälan skall kontaktperson anges som får all information från SBBF. 

Sista anmälningsdag är den 15 augusti. Efter detta datum godkänns anmälan endast i mån av plats och till förhöjd anmälningsavgift. 

VIKTIGT! 
Att deltaga i RM innebär ett stort ekonomiskt åtagande. Resor och boende för RM kan vara kostsamma. Kostnadsutjämningen innebär att även omgångar med spel på nära håll kostar. Alla lag ska vid anmälan vara medvetna om och förberedda för att deltagande i RM innebär kostnader i storleksordningen 10 000-15 000 kronor per omgång för resor, logi och/eller kostnadsutjämning. 

Administration av RM och USM
Från och med denna säsong kommer RM och USM att administreras av Westra BDF. Kontaktperson är Michael Malm, This is a mailto link. Alla frågor och önskemål om att arrangera omgångar tas gärna emot redan nu via mail till den adressen. Alla lag som anmäler sig till RM förväntas kunna arrangera minst en grupp i någon av de två första omgångarna.

Mer information: 
Inbjudan RM 2020-2021 >>>

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle