Hoppa till sidans innehåll

#RMTop10!

14 OKT 2020 13:25
Som ni alla vet är basket en sport som är gjord för highlights! Nu lanserar vi RM Top 10 för att ni ska kunna se det bästa som händer ute i landet.
  • Skapad: 14 OKT 2020 13:25

Buzzerbeaters, no-lookpassningar, dunkar, blockar, ankle breakers etc…det finns massor där ute och mycket av detta kommer vi att få se i helgen när första omgången av RM ska spelas. Nu lanserar vi RM Top 10 för att ni ska kunna se det bästa som händer ute i landet.

Alla kan delta i RM Top 10. Det handlar om att spela in highlights från matcherna i helgen och skicka in dem till SBBF eller publicera i sociala medier. Det går lätt att göra genom exempelvis SolidSports reprisverktyg. Vi sammanställer de tio bästa highlightsen och publicerar i våra sociala medier med totalt antal följare på över 20K. Kanske plockas de upp även andra konton där ute?

För RM kommer vi att prioritera highlights som handlar om buzzer beaters, snygga passningar och dribblingar eller skönt lagspel San Antonio Spurs-style. Det ligger i linje med vad vi vill åstadkomma och kommunicera med RM. 

Man kan också delta genom att publicera highlights på Instagram med hashtag #RMTop10

Skribent: Isac Solinaw
E-post: This is a mailto link

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle