Hoppa till sidans innehåll

Speaker och speakertexter


En speaker på matcherna är en viktig person som hjälper till att skapa en härlig inramning under helgen och visar att matcherna är något utöver det vanliga. Speakern presenterar lagen innan match och talar om vilka som gör poäng, fick foul eller vilket lag som tar time-out osv. Nedan är speakertexter som ni kan använda er av innan och under matcherna.

 

Speakertexter RM

Innan uppkast:

Flickmatch: ”RM spelas med bollar från MOLTEN”

Pojkmatch: ”RM spelas med bollar från SPALDING”

 

Löpande under matcherna (omgång 1):

”Riksmästerskapen omgång 1 säsongen 2020-2021 spelas på 19 spelorter över hela landet. Totalt deltar 122 lag i åldersgrupperna flickor och pojkar 15 och 16 i RM.”

”Följ resultaten från RM i Basketappen Live som finns för iphone och android mobiler”

”Gilla basket.se på Facebook”

”Officiell hashtagg på twitter, instagram och i sociala medier är #RMbasketse”

 

Löpande under matcherna (alla omgångar):
Folksam Råd & Vård

"Har du skadat dig när du spelat basket? Eller vill du förebygga skador? Då ska du ringa Råd och Vård för idrottsskador på 020-44 11 11. 

Här får spelare, ledare och föräldrar tips och råd från legitimerade sjukgymnaster om hur skador förebyggas. Skulle det behövas kan du träffa en idrottsläkare. Och det bästa av allt: Du betalar ingenting – det är gratis! 

Så vill du komma tillbaka till planen snabbare? Ring Råd och Vård för idrottsskador på 020-44 11 11.  Gör det enkelt och spara numret i mobilen."

 

Uppdaterad: 22 JAN 2018 11:02

 

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle