Hem / Nyheter - Svensk Basket / Sök HELIG-stipendiet!

Sök HELIG-stipendiet!

Nu kan du ansöka om HELIG-stipendiet, som delas ut av Silvana Imam och SBBF, med syftet att främja basketens inkluderande kraft i samhället. Ansök senast 24 juni!

Inför damlandslagets Basket-EM 2021 släppte vår ambassadör Silvana Imam den officiella låten ”Känslan”, och i samband med släppet lanserades även en unik klädkollektion ihop med adidas. Överskottet från denna merch har gått oavkortat till HELIG-stipendiet vars syfte är att främja basketens inkluderande kraft i samhället. I år ligger överskottet på över 40 000 kronor och nu vill vi uppmana alla intresserade i Basketsverige att söka stipendiet! 

Ansökan:
Skicka en kort beskrivning med hur du planerar att använda stipendiet för att främja basketens inkluderande kraft i just din förening/lag till This is a mailto link.
Skriv med "HELIG-stipendiet" i ämnesraden i mailet när du skickar din ansökan.

Skicka in din ansökan senast fredagen den 24 juni, kl. 17:00.

Svenska Basketbollförbundet och Silvana kommer tillsammans att gå igenom ansökningarna och välja en vinnare som vi anser har den bäst motiverade ansökan. Vinnaren kommer även att uppmärksammas på VM-kvalet mot Slovenien på Hovet söndag den 3:e juli.