Hoppa till sidans innehåll

Northland är redo för Final four

10 MAJ 2012 13:59
Till helgen är det dags för Northland Basket att avsluta den här säsongen. Efter att Basketligans finaler spelats klart har U20-laget hunnit träna ett antal pass tillsammans och börjar nu känna sig redo att ta sig an lagen som väntar i Sundsvall.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:49

I semifinalen möter vi Lidingö som ser sig själva som rejäla underdogs i det här slutspelet. Vi har inga problem med att vara favoriter i den matchen utan satsar givetvis på att vinna för att få avsluta helgen med en SM-final.

Vårt spel handlar först och främst om försvar. Vi vill spela aggressivt och tufft i alla lägen på egen planhalva för att sen förhoppningsvis kunna vända spelet kvickt och få upp full fart framåt. Självklart kommer många avslut tas av vår klarast lysande stjärna Josefin Vesterberg, men vår största styrka är lagspelet och att vi har flera talangfulla spelare som alltid jobbar hårt.

Förhoppningsvis får vi ihop allt lagom till helgen, för då har vi chans att avsluta säsongen med ett guld. Men även om det bara handlar om två matcher är det en lång väg dit och vi tar inte ut något i förskott. Först ligger allt fokus på Lidingö, så får vi se vad som väntar efter det.

 

// Skrivet av: Maria Näsström, Coach Northland Basket

Skribent: David Leman

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

 

 

 

MOLTEN-logo_blå

 

DeRoyal