Hoppa till sidans innehåll

Kostnadsutjämning


 

>>> Online-formulär Kostnadsutjämning USM 2019-2020

 

>>> Sammanställning kostnadsutjämning USM 2019-2020 omgång 1

>>> Sammanställning kostnadsutjämning USM 2019-2020 omgång 2

 

Deltagande lag

Kostnadsutjämning sker för resor, logi, arrangörs- och domarkostnader. Reglering av kostnadsutjämning görs i samband med resp. omgång. Redovisning till SBBF skall ske snarast och inom 7 dagar efter avslutad omgång. Om redovisning saknas inkluderas endast resekostnaden, dvs. ej logikostnad. Vid uträkning av kostnadsutjämning tas hänsyn till samtliga lag i åldersklassen som spelar den aktuella omgången. Det totala beloppet delas sedan mellan deltagande lag i en åldersgrupp. Vid uträkning av kostnadsutjämning vid Final Four tas hänsyn till samtliga deltagande lag i USM Final Four.

Resekostnader

Faktisk resekostnad dock max 75 kr/mil tur och retur oavsett färdsätt.

Logikostnader:
Schablonbelopp på 200 kr per deltagare och natt, för övernattningar längre än 10 mil från föreningens hemort. Maxantalet som får redovisas är 15 personer, som fördelas på 12 spelare, 2 ledare samt en valfri. För att få tillgodoräkna 2 nätter kontakta This is a mailto link och ansök om detta före omgången.

All redovisning av kostnadsutjämningen sker online. För lag som inte skickar in redovisningen tas enbart schablon för resekostnad med i beräkningen och laget missar således möjligheten att ta med logikostnader.

 

Arrangörer

Arrangören ska redovisa kostnader i kostnadsutjämningen online till SBBF snarast och inom 7 dagar efter avslutad omgång. Arrangör som inte skickar in redovisningen erhåller endast halva arrangörsbidraget.

Domarersättningar:
700 kr/match och domare (U17) och 850 kr/match och domare (U19) + resekostnader (OBS! Traktamente betalas inte i USM) 

Arrangörsbidrag:
1500 kr/match 

 

Uppdaterad: 01 JUN 2018 10:04
Epost: This is a mailto link

 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon eng

 

Basketapp
appstoreGoogle

 

Bonnier_Bonnierforlagen_NOR_BLACK

 

Läs Spelet logga

 

 

 

MOLTEN-logo_blå

 

 

 

DeRoyal