Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SISU J/H


Länsidrottschefen Per-Erik Rönnestrand delade ut Årets SISU Idrottsutbildarförening 2015 under J-H Fotbollförbunds fotbollsgala till Östersunds FK.
 
14-15 november Sollefteå i samarbete med SISU Idrottsutbildarna Västernorrland. GTU 2 är genomförd
 
22 oktober 18.00-21.00. Startar med middag 17.00. Scandic Syd, Östersund. Som förtroendevald i en idrottsförening med anställd personal är du också arbetsgivare. Vad innebär det egentligen? Vi vill öka
 
I onsdag gjordes den första träffen med skidföreningar i länet. Vi träffade representanter från Tåsjö IF, Backe IF, Team Utrikes, IFK Strömsund längd och alpint. Kvällen inleddes med information från SISU Idrottsutbildarna och J-H Skidförbund.
 
Här hittar du den nya utförliga utbildningskatalog om vår verksamhet samt ett enklare utbildningsblad för hösten 2015.
 
Under några intensiva timmar utvärderade klubben den gångna säsongen. Här samlades ledare och funktionärer för att diskutera hur verksamheten ska bli än bättre säsongen 2015/2016.
 

Skidskytteforum 2015

(2015-05-13 10:30)
Skidskytteledare från Göteborg i söder till Piteå i norr samlades i Östersund för att diskutera utveckling av skidskyttet i Sverige. SISU Idrottsutbildarna J-H fanns på plats och föreläste om ”Föräldrar i föreningen”.
 
I alla idrottsföreningar är behovet av ledare, människor som hjälper till i princip omättligt. Omsättningen på ledare är ofta stort och arbetet med att rekrytera nya är alltid en prioriterad fråga.
 
Krokoms kommun, Rädda Barnen och SISU Idrottsutbildarna startade värdegrundsarbete i 5 av idrottsföreningarna i kommunen.
 
Tolv av länets idrottsföreningar följde med J-H Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna till en utvecklingshelg i Sundsvall. I dagarna två diskuterade vi utbildning och utveckling i föreningarna.
 
Under två intensiva dagar arbetade föreningen med sina grunddokument. Klubben tog fram ny vision, verksamhetsidé och värdegrund för att ytterligare tydliggöra riktningen för framtiden.
 

EU-pengar till idrotten

(2015-05-04 13:43)
Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund har tillsammans med Västernorrlands Idrottsförbund, Nord- Trøndelags Idrettskrets och Sør Trøndelags Idrettskrets beviljats ett stort EU-projekt. Projektet heter Energismarta Idrottsanläggningar.
 
Ta chansen att nominera. Årets Folksams Ledarcamp genomförs 25-27 september i Tärnaby och programmet rymmer bland annat utbildning, reflektion av det egna ledarskapet, erfarenhetsutbyte och inspiration. Sista dag för nominering 31 maj 2015.
 
Onsdag den 6 maj 2015 kl. 18-21, Ishallen i Sveg. Sista dag för anmälan 4 maj.
 
Strömsunds kommun den 13 april kl. 19.00 OBS! Sista dag för anmälan 1 april samt Frostvikenområdet den 5 maj kl. 18.00. Sista dag för anmälan den 24 april. Inställd!
 

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Mellannorrlands BDF
Studiegången 3
831 40 Östersund

Besöksadress:
Studiegången 3
831 40 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: basket@mnbdf.se

Se all info