Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Återblick på MsvBDF Föreningsträff och Årsmöte

Återblick på MsvBDF Föreningsträff och Årsmöte

Söndagen den 30 mars genomförde MsvBDF sitt årsmöte för 2014 i Tegelbruket, Örebro. Samtidigt hölls även en föreningsträff, och nio av distriktets föreningar deltog i detta. Distriktet hade även trevligt besök av Azuka Nnamaka från SBBF som var med under hela dagen, vilket vi tackar mycket för.

Dagen började med att Magnus Lindmark gjorde en presentation av BUC ( Basketutvecklingscentra ) och verksamhetsåret som kommer. Detta material visade grundligt hela processen gällande BUC från ekonomi, tanke och process, och det var många frågor från föreningarna som besvarades, och det var en öppen och trevlig presentation.

BUC genomgång

Årsmötet gick av stapeln efter lunch och MsvBDF: styrelse 2014/2015 ser ut så här:

Ordförande: Mathias Skånberg
Kassör: Andreas Rosenqvist
Ledamöter: Tiina Rossi-Ekstam, Patrik Klarin, Albert Lander, Nicklas Andersson och Tomas Dagerbäck

Ordförande Mathias Skånberg avtackade föregående styrelse medlemmarna Wiveca Chipperman och Magnus Lindmark med en blomma, och likaså uppmärksammades Malika Bouallala som blev Örebros Idrottsledare 2013, samt Mikael Myrén som fick Förtjänstdiplom för ett mångårigt och engagerat arbete inom svensk basket. Grattis och lycka till i fortsättningen!

Micke Myrén

Efter årsmötet tog Andrew Pleick och Niklas Jönsson över och berättade om deras arbete i BUC. Det redovisades hur det ser ut i föreningarna gällande medlemmar, ledare och åldersgrupper, vad som gjorts under säsongen och tankar inför vad som kan göras nästa säsong. Det påtalades även om vikten av att registrera sina aktiva i Idrott-on-Line och vilken påverkan, negativ som positiv, detta har för distriktet och föreningarna. Önskemål från föreningarna om vad som borde prioriteras och tittas på inför säsongen togs upp och noterades, och allmänna frågor till BUC representanterna ställdes och besvarades.

Parallellt med denna presentation hölls även ett möte där alla domare med Steg 2 behörighet och över var kallade för att tala om domarfrågor.

MsvBDF tackar alla för en trevlig dag.