Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Inbjudan Regionverksamhet U14 Mellersta 2014/15

Inbjudan Regionverksamhet U14 Mellersta 2014/15

Svenska Basketbollförbundet (SBBF) vill härmed inbjuda till utvecklingsverksamhet i Region Mellersta för pojkar & flickor U-14, födda -01.

Här (PDF) finns information som beskriver Utvecklingsverksamheten, vilka läger som är inplanerade samt vad som gäller inför läger 1 i Falun den 10-12 oktober. Mer information kommer i kallelsen.

 

Vidarebefordra denna information till era coacher och spelare så att de kan anmäla sig. Jag ber er alla att hjälpas åt att sprida detta till de tränare som har 00:or i sina lag, dvs. 00 och 02-lag men det kan även vara äldre eller yngre lag som har spelare födda -01. Det är viktigt att informationen når samtliga spelare. Till dessa läger på U-14 är alla som vill välkomna att delta. Det är inga uttagningar utan det är öppna läger för alla som vill delta, däremot är det ”först till kvarn” som gäller då vi har en övre gräns på 140 spelare per läger.

 

Speciellt viktigt att alla BDF och föreningar lägger ut på respektive hemsida så att informationen sprids.

Inbjudan kommer också att läggas ut på Svenska Basketbollförbundets hemsida https://www.basket.se  där man också kan anmäla sig.

Kolla gärna in denna video om regionverksamheten: http://www.youtube.com/watch?v=3AcVjrCqjq0

 

Ni anmäler er på denna länk: https://response.questback.com/idrott/sbbfu14regionmellersta1415/ eller i den bifogade inbjudan där ni anmäler er på samma länk. Om det inte går att klicka på den så kopierar ni den och klistrar in den i adressfältet. Då kommer ni rätt. Observera att det är spelaren tillsammans med föräldrarna som anmäler sig via länken som finns i inbjudan så att alla är insatta i detta.

 

Precis som förra året så har vi skapat möjligheter för klubbcoacher att bo och äta gratis på lägren. Vi hoppas nu att lägren blir en mötesplats för coacherna i regionen och på så vis kan vi tillsammans skapa bättre förutsättningar för våra spelare på olika sätt. Klubbcoacher anmäler sig till undertecknad.

 

Avslutningsvis: 

- Vi söker fortfarande lägerorter för några av lägren för Mellersta nästa säsong. Hör av er om ni är intresserade av att arrangera.

- Vi söker fortfarande fler ledare till regionverksamheten för Mellersta nästa säsong. Hör av er om ni är intresserade eller om ni har några duktiga och intresserade ledare i era föreningar som vill delta.

 

Med vänlig hälsning

David Leman
Regionansvarig Mellersta

EM-kval, Sverige-Holland, 11 juni, Luleå – köp biljett här
EM-kval, Sverige-Ryssland, 18 juni, Södertälje – köp biljett här

Mail: This is a mailto link  

Mobil: 073-912 73 72