Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Regionverksamhet U14 Mellersta 2014/15

02 JUN 2014 08:45
Svenska Basketbollförbundet (SBBF) vill härmed inbjuda till utvecklingsverksamhet i Region Mellersta för pojkar & flickor U-14, födda -01.
  • Skapad: 02 JUN 2014 08:45

Här (PDF) finns information som beskriver Utvecklingsverksamheten, vilka läger som är inplanerade samt vad som gäller inför läger 1 i Falun den 10-12 oktober. Mer information kommer i kallelsen.

 

Vidarebefordra denna information till era coacher och spelare så att de kan anmäla sig. Jag ber er alla att hjälpas åt att sprida detta till de tränare som har 00:or i sina lag, dvs. 00 och 02-lag men det kan även vara äldre eller yngre lag som har spelare födda -01. Det är viktigt att informationen når samtliga spelare. Till dessa läger på U-14 är alla som vill välkomna att delta. Det är inga uttagningar utan det är öppna läger för alla som vill delta, däremot är det ”först till kvarn” som gäller då vi har en övre gräns på 140 spelare per läger.

 

Speciellt viktigt att alla BDF och föreningar lägger ut på respektive hemsida så att informationen sprids.

Inbjudan kommer också att läggas ut på Svenska Basketbollförbundets hemsida https://www.basket.se  där man också kan anmäla sig.

Kolla gärna in denna video om regionverksamheten: http://www.youtube.com/watch?v=3AcVjrCqjq0