Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan regionverksamhet U14 Mellersta

21 AUG 2013 10:01
Svenska Basketbollförbundet (SBBF) vill härmed inbjuda till utvecklingsverksamhet i Region Mellersta för pojkar & flickor U-14, födda -00.
  • Skapad: 21 AUG 2013 10:01

I den länkade PDF:en (längre ner) finns information som beskriver Utvecklingsverksamheten, vilka läger som är inplanerade samt vad som gäller inför läger 1 i Örebro den 11-13 oktober. Mer information kommer i kallelsen.

 

Vidarebefordra denna information till era coacher och spelare så att de kan anmäla sig. Jag ber er alla att hjälpas åt att sprida detta till de tränare som har 00:or i sina lag, dvs. 99 och 01-lag men det kan även vara äldre eller yngre lag som har spelare födda -00. Det är viktigt att informationen når samtliga spelare. Till dessa läger på U-14 är alla som vill välkomna att delta. Det är ingen selektering som på U–15 men däremot är det ”först till kvarn” som gäller då vi har en övre gräns på 140 spelare per läger.

 

Inbjudan kommer också att läggas ut på Svenska Basketbollförbundets hemsida https://www.basket.se där man också kan anmäla sig.

Kolla gärna in denna video om regionverksamhetenhttp://www.youtube.com/watch?v=3AcVjrCqjq0 

 

Ni ska anmäla er på denna länk: https://response.questback.com/idrott/u14regionmellerstasbbf1314/ eller i den länkade inbjudan där ni anmäler er på samma länk. Om det inte går att klicka på den så kopierar ni den och klistrar in den i adressfältet. Då kommer ni rätt. Observera att det är spelaren tillsammans med föräldrarna som