Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan regionverksamhet U15 Mellersta

21 AUG 2013 09:55
Svenska Basketbollförbundet (SBBF) vill härmed inbjuda till regionverksamhet i Region Mellersta för pojkar & flickor födda -99.
  • Skapad: 21 AUG 2013 09:55

I den länkade PDF:en (längre ner)  finns information som beskriver Utvecklingsverksamheten, vilka läger som är inplanerade samt vad som gäller inför läger 1 i Katrineholm den 27-29 september. Mer information kommer i kallelsen.

 

Vidarebefordra denna information till era coacher och spelare så att de kan anmäla sig. Jag ber er alla att hjälpas åt att sprida detta till de tränare som har 99:or i sina lag, dvs. 99-lag men det kan även vara äldre eller yngre lag som har spelare födda -99 och det är viktigt att informationen når samtliga spelare.

 

Inbjudan kommer också att läggas ut på Svenska Basketbollförbundets hemsida https://www.basket.se  där man också kan anmäla sig.

Kolla gärna in denna video om regionverksamheten: http://www.youtube.com/watch?v=3AcVjrCqjq0

 

Ni anmäler er på denna länk: https://response.questback.com/idrott/sbbfu15regionmellersta1314/ eller i den länkade inbjudan där ni anmäler er på samma länk. Om det inte går att klicka på den så kopierar ni den och klistrar in den i adressfältet. Då kommer ni rätt. Observera att det är spelaren tillsammans med föräldrarna som anmäler sig via länken som finns i inbjudan så att alla är insatta i detta.

 

Precis som förra året så har vi skapat möjligheter för klubbcoacher a