Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Inbjudan till dagstur Four Nations samt träning och föreläsning med Niklas Krog

Inbjudan till dagstur Four Nations samt träning och föreläsning med Niklas Krog

KFUM Örebro Basket vann årets lagtävling i Läs Spelet och bjuder in alla basketföreningar i BUC Närke att dela på priset genom att vara med på arrangemangen som är öppna för alla spelare och/eller föräldrar i en basketförening.

Där priset består av följande två delar:

 

1.      20 dagbiljetter till Four Nations i Södertälje där damlandslaget träningsspelar inför EM som vi kommer att nyttja den 1/6 då följande matcher spelas:

·         15.00: Turkiet–Lettland 

·         17.00: Storbritannien–Sverige

2.      Ett träningstillfälle och föreläsning med Niklas Krog (författare och basketspelare som bla tagit SM-guld med Alvik) den 27/5:           

·         17.00-18.30 Träning i stora hallen i TB där Niklas är med och hjälper till (OBS! justerad tid för alla spelare äldre än EBC i KFUM Örebro Basket denna dag).

·         19.00-20.00 Niklas berättar om böcker, läsning och sitt författarskap i biblioteket på TB (föreläsningen är öppen för alla födda 99 och äldre - ej bara basketspelare, men det är de som varit med i tävlingen som gjort det möjligt).

 

Vi bjuder in alla basketföreningar i BUC Närke att dela på priset genom att vara med på arrangemangen som är öppna för alla spelare och/eller föräldrar i en basketförening. Föreläsningen med Niklas Krog är dessutom öppen för alla ungdomar som på något sätt är engagerade i Tegelbruket.

 

Inför Four Nations i Södertälje så organiserar vi en större resa som fler kan följa med på (men de som var med i Läs Spelet får såklart sina dagbiljetter gratis, värde 100 kr). Resan kombineras med ett besök på TomTit.

 

Dagstur till TomTit och Four Nations:

08.00                  Avresa från Örebro (Tegelbruket)

10.00                  TomTit Södertälje ( http://www.tomtit.se/ )

14.15                  Avresa till Täljehallen

15.00                  Turkiet-Lettland

17.00                  Storbritannien-Sverige

19.00                  Återresa till Örebro

21.00                  Ankomst Örebro (Tegelbruket)

 

Kostnad:

Dagbiljett till Täljehallen                         100 kr (alla köper sin egen biljett på Ticnet innan avresa utom de som var med och tävlade i LäsSpelet)

Bussresa Södertälje ToR                          225 kr

Inträde TomTits                                        Vuxen 189 kr, Barn 3-14 år 149 kr

Mat                                                           Matsäck eller enligt självkostandspris. Inga separata stopp för mat utan man äter när man är hungrig i anslutning till TomTits eller Täljehallen.

 

Betalning för bussresan sker på plats innan bussen åker. Övriga utgifter betalar man själv på plats.

 

Ni anmäler er till respektive aktivitet snarast möjligt (dock senast 22/5) till BUC Närke med ett mail till This is a mailto link. Ange tydligt den de personer som anmäls samt om ni anmäler er till föreläsningstillfället, resan eller både och så att vi vet vilken storlek på lokal och eventuell buss som behövs. Föräldrar är också välkomna att anmäla sig. OBS! Det krävs ett visst antal anmälda för att resan ska bli av så köp inga dagbiljetter innan resan är bekräftad.