Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Påminnelse: Inbjudan Regionläger för U14 och U15 i Region Mellersta

Påminnelse: Inbjudan Regionläger för U14 och U15 i Region Mellersta

Här kommer en påminnelse om önskad hjälp inför höstens regionläger och lite info från Regionverksamheten.

Först vill vi tacka alla er som hjälpt oss att informera och inspirera spelare under säsongen som gått och ge er som inte varit delaktiga en liten bakgrund.

Här kan man läsa om Regionverksamheten.

https://iof1.idrottonline.se/SvenskaBasketbollforbundet/Landslag/Regionverksamhet/

 

Ifjol lyckades vi i Region Mellersta tillsammans med er hjälp att nå ut till alla klubbar och spelare i de olika åldersgrupperna för region. Över 40% av spelarna som var licenserade var på ett eller flera regionläger. Nu när vi är i sex regioner på både U14 och U15 och inte längre har stora föreningar som exempelvis Norrköping, Södertälje, Eskilstuna i vår region är det ännu viktigare att vi når ut till samtliga föreningar och tränare så att vi ger alla spelare möjligheten att vara med och delta. 

 

Vi upplever det som att vi tillsammans skapar en träningskultur och en medvetenhet som sett i ett större perspektiv kommer bidra till att skapa fler basketmänniskor som får vår sport att växa och bli ännu större i Region Mellersta. 

I den här åldern har spelarna olika ambitionsnivå, vissa satsar för fullt på sitt basketspelande, medan vissa är nya i basketen och några håller på för att det är kul och för att kompisarna spelar. 

Alla är välkomna på våra regionläger! 

Förutom en allsidig basketträning tror och hoppas vi att spelarna lär sig betydelsen av bra kost och vikten att återhämta sig och att de på resans väg får nya kompisar från andra lag, kanske vänner för livet, samt att de får hantera såväl framgångar som motgångar. Allt detta gör oss inte bara till bättre basketspelare utan gör oss även som individer bättre rustade för framtiden. 

 

Vi förbereder oss nu för fullt inför den här säsongen och undrar om ni vill hjälpa oss att sprida inbjudan till årgångarna –00 och –01 och deras coacher (bif​ogar inbjudningarna i mailet)

 

Första U15-lägret, för spelare födda -00, äger rum 26–28 september i Örebro (fri anmälan – alla är välkomna).

Två veckor senare, 10-12 oktober, äger det första U14-lägret rum i Falun för spelare födda –01 (fri anmälan till ett eller flera U14-läger – alla är välkomna)

 

U15 (-00) anmäler sig här

https://response.questback.com/idrott/sbbfu15regionmellersta1415/

 

U14 (-01) anmäler sig här

https://response.questback.com/idrott/sbbfu14regionmellersta1415/

 

Inbjudan U15 (pdf)

Inbjudan U14 (pdf)

 

Mvh 

Alla Regionledarna i Region Mellersta!

 

Med vänlig hälsning

David Leman
Regionansvarig Mellersta

Mail: This is a mailto link  

Mobil: 073-912 73 72
basket.se