Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Påminnelse: Inbjudan Regionläger för U15 Region Mellersta

Påminnelse: Inbjudan Regionläger för U15 Region Mellersta

SBBF påminner om att anmäla sig till regionverksamheten för U15, dvs för pojkar och flickor födda -00. Anmälan är öppen till den 8 september.

Här (PDF) finns information som beskriver Svenska Basketbollförbundets (SBBF) regionverksamhet i Region Mellersta för pojkar & flickor födda -00, vilka läger som är inplanerade samt vad som gäller inför läger 1 i Örebro 26-28 september. Mer information kommer i kallelsen.

 

Ni anmäler er på denna länk: https://response.questback.com/idrott/sbbfu15regionmellersta1415/ eller i den bifogade inbjudan där ni anmäler er på samma länk. Om det inte går att klicka på den så kopierar ni den och klistrar in den i adressfältet. Då kommer ni rätt. Observera att det är spelaren tillsammans med föräldrarna som anmäler sig via länken som finns i inbjudan så att alla är insatta i detta. (obs: man behöver anmäla sig via länken även om man deltog på U14-läger ifjol)

 

Vidarebefordra denna information till era coacher och spelare så att de kan anmäla sig. Jag ber er alla att hjälpas åt att sprida detta till de tränare som har 00:or i sina lag, dvs. 00-lag men det kan även vara äldre eller yngre lag som har spelare födda -00 och det är viktigt att informationen når samtliga spelare.

 

Speciellt viktigt att alla BDF och föreningar lägger ut på respektive hemsida så att informationen sprids.

Inbjudan kommer också att läggas ut på Svenska Basketbollförbundets hemsida https://www.basket.se  där man också kan anmäla sig.

Kolla gärna in denna video om regionverksamheten: http://www.youtube.com/watch?v=3AcVjrCqjq0

 

Precis som förra året så har vi skapat möjligheter för klubbcoacher att bo och äta gratis på lägren. Vi hoppas nu att lägren blir en mötesplats för coacherna i regionen och på så vis kan vi tillsammans skapa bättre förutsättningar för våra spelare på olika sätt. Klubbcoacher anmäler sig till undertecknad.

 

 

Med vänlig hälsning / Best regards

David Leman
Regionansvarig Mellersta

EM-kval, Sverige-Rumänien, 24 augusti, Borås – köp biljett här
EM-kval, Sverige-Slovakien, 27 augusti, Borås –
köp biljett här
Svenska Basketbollförbundet | Swedish Basketball Federation
Idrottens hus, SE-114 73 Stockholm, Sweden
Mail: This is a mailto link
Mobil: 073-9127372
basket.se