Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Region Mellersta P14 (födda -98) - hög tid att anmäla sig!

Region Mellersta P14 (födda -98) - hög tid att anmäla sig!

Nu är det dags att anmäla sig till regionverksamhet för pojkar och flickor födda 1998 (U14). Läger anordnas 28-30 oktober på fyra platser i landet, alla spelare är välkomna att anmäla sig.

Svenska Basketbollförbundet (SBBF) vill härmed inbjuda till regionverksamhet för pojkar & flickor födda -98. SBBF använder sig av fyra regioner för landslagsverksamheten: Norra, Södra, Mellersta och Östra.

Lägren hålls i Luleå (Norra), Falun (Mellersta), Kungsängen (Östra) samt Halmstad (Södra).

 

I denna nya verksamhet använder vi oss de kunskaper vi lärt oss från de senaste årens samlade och strukturerade U15-verksamhet samt influenser från omvärld och forskning för att göra den tillgänglig för ännu fler spelare och detta tidigare än vad som gjorts tidigare. I varje region genomförs denna verksamhet genom tre regionala läger.

I regionverksamheten U14 ingår INTE någon urvalsprocess alls. ALLA spelare är välkomna att delta och alla kan delta på alla 3 lägren eller endast enskilda. Lägren bygger dock på det som genomgåtts under tidigare läger och vi rekommenderar därför att man är med på alla 3 lägren för att få ut så mycket som möjligt.

 

Läs mer här