Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Region Mellersta U14

Region Mellersta U14

Svenska Basketbollförbundet (SBBF) vill härmed inbjuda till utvecklingsverksamhet i Region Mellersta för pojkar & flickor födda -99.

I den PDF:en (som ni finner längre ner) finns information som beskriver Utvecklingsverksamheten, vilka läger som är inplanerade samt vad som gäller inför det första lägret som äger rum 12 oktober-14 oktober i Södertälje. Mer information kommer i kallelsen.

 

Vidarebefodra denna information till era coacher och spelare så att de kan anmäla sig. Jag ber er alla att hjälpas åt att sprida detta till de tränare som har 99:or i sina lag, dvs. 98 och 99-lag men det kan även vara äldre eller yngre lag som har spelare födda -99 och det är viktigt att informationen når samtliga spelare.

 

Speciellt viktigt att alla BDF och föreningar lägger ut inbjudan på respektive hemsida så att informationen sprids.

Inbjudan kommer också att läggas ut på Svenska Basketbollförbundets hemsida basket.se där man också kan anmäla sig.

 

Observera att det är spelaren själv som anmäler sig på länken som finns i inbjudan och att föräldrarna skall vara med när spelaren anmäler sig via länken så att de är insatta i detta.

 

https://response.questback.com/idrott/u14mellersta2013fodda1999/

 

Information PDF Klicka här. 

Precis som förra året har vi skapat möjligheter för klubbcoacher att bo och äta gratis på lägerna. Vi hoppas nu att lägerna blir en mötesplats för coacherna i regionen och på så vis kan vi tillsammans skapa bättre förutsättningar för våra spelare på olika sätt. Klubbcoacher anmäler sig till undertecknad.

 

Vänliga hälsningar,

 

David Leman

Region Mellersta

 

****************************

David Leman

Region Mellersta

Regionansvarig | SBBF

073 - 912 73 72

This is a mailto link

****************************