Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Region Mellersta U14: Anmälda spelare till läger 2

Region Mellersta U14: Anmälda spelare till läger 2

Här kommer lite mer information om lägret i Örebro för U14, 1-3 februari. Jag har fått flera frågor om vilka som är anmälda och i den bifogade PDF:en ser ni namnet på de som är anmälda från respektive förening (anmälningar t.o.m 7/1). Några har inte anmält sig via anmälningsformuläret och är inte med i listan än. Det går att anmäla sig till och med 18 januari 2013.

I den länkade PDF:en  kan ni se vilka som är anmälda från respektive förening. Saknar ni några, prata med dem och be dem anmäla sig. Man måste anmäla sig via anmälningsformuläret för att vara med i listan nedan. Hjälp till att sprida denna information till övriga spelare i er förening som kan vara intresserade av att delta.

 

Saknar ni några föreningar, hjälp till att sprida informationen om lägret till dem. Alla är välkomna, oavsett om man har spelat basket länge eller om man är nybörjare. Ju fler spelare som deltar desto roligare blir det. Ju fler föreningar som är på plats desto större spridning i regionen och givande möten mellan spelare, tränare och föräldrar.

 

- För spelare som vill anmäla sig och inte står med i listan nedan och deltog på läger 1 räcker det att skicka ett mail till mig med namn och klubb.

- För nya spelare som inte står med i listan nedan och inte deltog på läger 1 men vill komma på läger 2 anmäler man sig via: https://response.questback.com/idrott/u14mellersta2013fodda1999

 

För mer info kring regionverksamheten: https://iof1.idrottonline.se/SvenskaBasketbollforbundet/Landslag/Regionverksamhet/

 

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att höra av er,

 

Med vänlig hälsning / Best regards

David Leman
Regionansvarig Mellersta