Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Region Mellersta U15

Region Mellersta U15

Svenska Basketbollförbundet (SBBF) vill härmed inbjuda till regionverksamhet i Region Mellersta för pojkar & flickor födda -98. OBS! Ny anmälningsdag. Sista dag att anmäla är den 21 september.

I den PDF:en (som ni finner längre ner) finns information som beskriver Regionverksamheten, vilka läger som är inplanerade samt vad som gäller inför det första lägret som äger rum 28-30 september i Katrineholm.

 

Vidarebefodra denna information till era coacher och spelare så att de kan anmäla sig. Jag ber er alla att hjälpas åt att sprida detta till de tränare som har 98:or i sina lag, dvs. 98-lag men det kan även vara äldre eller yngre lag som har spelare födda -98 och det är viktigt att informationen når samtliga spelare.

 

Speciellt viktigt att alla BDF och föreningar lägger ut inbjudan på respektive hemsida så att informationen sprids.

Inbjudan kommer också att läggas ut på Svenska Basketbollförbundets hemsida basket.se där man också kan anmäla sig.

 

Observera att det är spelaren själv som anmäler sig på länken som finns i inbjudan och föräldrarna skall vara med när spelaren anmäler sig via länken så att de är insatta i detta.

https://response.questback.com/idrott/u15mellersta2013fodda1998/

 

Information PDF klicka här 

Precis som förra året så har vi skapat möjligheter för klubbcoacher att bo och äta gratis på lägren. Vi hoppas nu att lägren blir en mötesplats för coacherna i regionen och på så vis kan vi tillsammans skapa bättre förutsättningar för våra spelare på olika sätt. Klubbcoacher anmäler sig till undertecknad.

 

Vill även passa på att informera om att det kommer genomföras 3 öppna regionläger för U14 födda -99 denna säsongen.

 

Vänliga hälsningar,

David Leman

Region Mellersta

 

****************************

David Leman

Region Mellersta

Regionansvarig | SBBF

073 - 912 73 72

This is a mailto link

****************************