Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Region Mellersta: återkoppling U14 (1999)

Region Mellersta: återkoppling U14 (1999)

Här kommer återkopplingen från U14 läger del 2 som sammanfattar regionåret för spelare födda –99, läger 2 (Örebro) och läger 3 (Visby).

Bifogar även ett förslag på sommarträning som kan användas någon gång under våren/sommaren av individ eller av hela laget. Om ni väljer att använda detta så skulle vi uppskatta om spelarna tar med sig sitt sommarprogram ifyllt till första lägret för U15 (födda -99) i Katrineholm (preliminärt) den 27 september. 

 

Ett tips är att ni lägger utskrivet dokument på ert sängbord eller skrivbord så att ni kommer ihåg att skriva i varje kväll ni gjort någon av de olika övningarna. Ni skriver dagens datum i rutan för respektive övning ni genomfört. (Ni får gärna fylla i mer än ett träningsprogram)

 

Bifogar också topplistorna som innehåller de 20 bästa resultaten/region och övning. Färgerna visar vilken åldersklass som tagit rekord. Vi hoppas ni blir inspirerade!

 

Men innan det är dags för sommarlov och en ny säsong har vi en intressant vår att se fram emot. För er som har möjlighet rekommenderar jag ett besök under Nordiska Mästerskapen för U16 & U18 som äger rum i Solna 8-12 maj och veckan efteråt spelas Ungdoms-SM Final Four i Södertälje (18-19 maj). I slutet på månaden har damlandslaget turnering på hemmaplan i sina EM-förberedelser. Missa inte chansen att se riktigt bra basket! Four Nation spelas i Södertälje 31 maj – 2 juni och där står Turkiet, Lettland och Storbritannien för motståndet. Mer info på basket.se och ticnet.se 

 

För kännedom. På denna länken finner ni SBBF:s medlemsföreningars läger:

https://iof1.idrottonline.se/SvenskaBasketbollforbundet/Utbildning/Basketlager/

 

Mer info om regionverksamheten finner ni på:

https://iof1.idrottonline.se/SvenskaBasketbollforbundet/Landslag/Regionverksamhet/

 

Träningsdagbok
Återkoppling
RegionTopp 20

 

Önskar er alla en härlig vår och sommar,  

David Leman
Regionansvarig Mellersta

Final i Basketligan herr på Kanal Global! Sundsvall Dragons – Södertälje Kings 18/4-2/5

 

Missa inte chansen att se svenska landslaget på hemmaplan! Four Nations 31/5-2/6 (Södertälje)

Mail: This is a mailto link  

Mobil: 073-912 73 72