Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / VIKTIGT! Serieläggning basketsäsongen 2013/2014!

VIKTIGT! Serieläggning basketsäsongen 2013/2014!

Till alla anmälda föreningar/lag i Mellansvenska BDF, Västmanlands BDF och Östsvenska BDF:s gemensamma seriespel basketsäsongen 2013/2014! Hej allihopa! Sommaren är kort och basketsäsongen 2013/2014 närmar sig!
Här nedan finns ett antal Excelark där serieläggningen för basketsäsongen 2013/2014 presenteras åldersgruppsvis.
FU14 grupp 1 (Excel)
FU14 grupp 2 (Excel)
FU15 grupp 1 (Excel)
FU15 grupp 2 (Excel)
DU17 (Excel)
DU19 (Excel)
---------------------------
PU14 (Excel)
PU15 grupp 1 (Excel)
PU15 grupp 2 (Excel)
HU17 (Excel)
HU19 (Excel)

(Serieläggning i åldersgrupperna FU13/PU13 samt Dam/Herr motion kommer att skickas ut till berörda föreningar i september, efter att anmälningstiden till dessa serier har gått ut - anmälningstiden i dessa åldersgrupper har förlängts till den 1 september.)

VIKTIGT: I de bifogade Excelarken här ovan har ett antal sammandragningar skapats, för att minimera antalet resor som behöver göras under den kommande säsongen. För att minimera antalet resor under den kommande säsongen är det mycket viktigt att samtliga berörda föreningar snarast möjligt tar kontakt med varandra för att se till så att sammandragen enligt de bifogade Excelarken kan genomföras.

Kontaktinformation till samtliga anmälda lag säsongen 2013/2014 finns också publicerat på ÖBDF:s hemsida (åldersgruppsvis):
VIKTIGT: Nu är det upp till er i respektive förening att via er inloggning i BasketHotel lägga in datum, tider och hallar för samtliga era hemmamatcher! Här finns en manual för hur ni lägger in alla matchfakta för era hemmamatcher i BasketHotel. Notera att det är datumen i de bifogade Excelarken som gäller. De datum som just nu ligger inlagda i BasketHotel skall alltså justeras av er i samband med att ni fastställer och lägger in tiderna för era hemmamatcher i BasketHotel.
Vid ev brådskande tävlingsrelaterade frågor hänvisas ni till att ta kontakt med någon av nedanstående två personer:
Lasse Löfgren, tävlingsledare Östsvenska BDF This is a mailto link
Patrik Klarin, tävlingsledare Mellansvenska BDF This is a mailto link 

I ej akuta tävlingsrelaterade frågor ombeds ni att ta kontakt med Ole på ÖBDF:s kansli. Observera dock att Ole är bortrest på semester under perioden 17 juni-14 juli.    

Trevlig sommar önskar tävlingsledningen för Mellansvenska BDF, Västmanlands BDF samt Östsvenska BDF:s gemensamma seriespel basketsäsongen 2013/2014!