Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Vi söker coacher till MsvBDF:s distriktslagsverksamhet 2013/2014!

Vi söker coacher till MsvBDF:s distriktslagsverksamhet 2013/2014!

Hej alla coacher inom Mellansvenska Basketdistriktsförbundet! Varje år deltar samtliga basketdistrikt i Sverige i Distriktslagsturneringen som är en uppföljning av regionsverksamheten. Distriktslagen finns för U18 (f 1996-97) och U16 (1998) säsongen 2013/2014.

I år går Distriktslagsturneringen av stapeln den 6 - 8 juni 2014 och det dags för oss i Mellansvenska distriktet att återigen delta!
För att ambitionen skall bli verklighet den här säsongen behöver vi coacher – flera coacher! – som vill ta rollen som Head coach eller Ass coach till något av våra lag. Utan Coacher kommer vi inte kunna etablera våra representationslag. Som coach i distriktlaget kommer tidsåtgången att vara minimal och uppskattas till 2-4 träningstillfällen under säsongen samt distriktlagsturneringen 6-8 juni. Det kommer dock att erbjudas stora möjligheter till utveckling och stimulerande möten med både andra coacher och hungriga basketungdomar.  

Är du intresserade eller känner någon coach som skulle kunna vara lämplig, kontakta då vårt kansli snarast möjligt. Mellansvenska behöver dig!

Om du har ev. frågor om MsvBDF:s Distriktslagsverksamhet, skicka gärna ett mail med din fråga till kansliet
This is a mailto link