Hem / Egna nyheter / Nyhetsarkiv / Tävlingsverksamheten i MsvBDF

Tävlingsverksamheten i MsvBDF

Teamsmöte 14/3 för Utvärdering av Tävlingsverksamheten. I början av december påbörjade Mellansvenska BDF ett arbeta att se över framtida seriespel genom att skicka ut en enkät.

Näsa steg är att samla en referensgrupp som kan komma med synpunkter, innan vi tar fram ett slutligt förslag. Vi vill också samla ihop en grupp som gemensamt kan utgöra en tävlingskommitté som löpande kan ta beslut utifrån förändringar som uppstår, här kommer även ev disciplinärenden att dras.

En inbjudan har tidigare gått ut och representanter från Arvika Basket, Hammarö Basket, Multi Basket, samt KFUM Örebro Basket har anmält intresse/accepterat inbjudan att delta, men vi inbjuder även övriga intresserade i distriktet att delta Söndag 14/3 kl 17:00-18:30, ni kommer in via följande länk: Klicka här för att delta i mötet.

Tidsplanen är sedan att vi under Mars månad kommer presentera ett förslag som Samtliga föreningar kommer att få ge feedback på. I Maj kommer en tävlingskalender för säsongen 21/22 sedan att presenteras med anmälan till seriespel, En första lottning kommer då att vara klar i Juni

Carl Göranzon
Tävlingsansvarige MsvBDF