Hoppa till sidans innehåll

Coronaviruset


Sedan coronaviruset covid-19 slog till i mars 2020 lever vi i en konstig verklighet. Förra säsongen avslutades omedelbart under våren och flera planerade cuper och arrangemang har ställts in. Även under denna pågående säsong 20/21 har vi fått tampas med avbrott för träning och tävling. Pandemin är än så länge inte över och nya rekommendationer publiceras löpande. Detta innebär kontinuerliga förändringar och omställningar både för oss som förbund och för er föreningar. Vår förhoppning är att vi ska kunna genomföra träning, tävling och Easy Basket så mycket det bara går!

Vi förstår att många upplever oro pga smittspridning och därför ställs många frågor till oss. Vi vill vara tydliga med att vi alltid står bakom Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt de riktlinjer som publiceras av Svenska Basketbollförbundet. Därför har vi skapat denna sida där vi länkar till deras uttalanden vilket ni kan se i menyn till vänster. Dessa kan förhoppningsvis ge svar på era frågor. Ni finner även uttalanden från regeringen på denna sida. 

Vi i Norrbottens Basketdistriktsförbund har alltså inga egna riktlinjer eller tolkningar som ni ska följa utan ni ska utgå från det som Svenska Basketbollförbundet förmedlar. 

 

Nu står vi starka tillsammans genom denna tuffa tid!

Uppdaterad: 14 OKT 2020 17:21 Skribent: Norrbottens BDF
E-post: Adressen Gömd

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

320x320_SvenskaBasketforbundet.gif

Kränkning-Banner 320x320.jpg

TFFIR_Basketbollforbundet_RGB.png

feucph3c1

Postadress:
Norrbottens BF
Bastugatan 6
972 41 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan 6, Luleå Energi Arena
972 41 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706804848
E-post: This is a mailto link

Se all info