Hoppa till sidans innehåll

Easy Basket Cup 2019/20


Easy Basket Cup (EBC) är de matchtillfällen (omgångar) som spelas ungefär en gång i månaden. Matcherna spelas på halv plan och 4 mot 4. Säsongen 2019/20 är det följande åldersgrupper som spelar:

  • Easy Basket Cup LILA - pojkar och flickor födda 2008
  • Easy Basket Cup ORANGE - pojkar och flickor födda 2009
  • Easy Basket Cup BLÅ - pojkar och flickor födda 2010

Rekommenderade omgångsdatum 2019/2020:

Easy Basket Cup omgång 1

26-27 oktober

Easy Basket Cup omgång 2

 16-17 november

Easy Basket Cup omgång 3

14-15 december

Easy Basket Cup omgång 4

18-19 januari 

Easy Basket Cup omgång 5

15-16 februari

Easy Basket Cup omgång 6

14-15 mars


Vill er förening arrangera?

Maila in en ansökan till Norrbottens BDF på This is a mailto link
Vi ser helst att ni lägger era sammandrag på de rekommenderade helgerna. Om det är omöjligt så går det bra att ansöka om arrangemang med datum en vecka före eller en vecka efter. När er ansökan kommit in tittar vi på var övriga grupper placerats och försöker få till en jämn spridning över länet. Ni får svar på er ansökan per mail och sedan uppdaterar vi hemsidan med färdiga arrangörer. Rekommenderade omgångsdatum ser ni här ovanför.

Vad gör arrangerande förening?
Bokar halltider, sköter arrangemanget i hallen (fikaförsäljning, domare, hallansvarig, mm), rapporterar in resultat till NBDF, lämnar in kortare text + ett par bilder efter omgång till NBDF.

Vad gör Norrbottens BDF?
Säsongsplanering, bjuder in föreningarna att arrangera, bjuder in lagen att delta, lottar spelprogrammen, informerar om spelform och regler mm på hemsidan.

Vill ni anmäla ert lag?
Maila in er anmälan till Norrbottens BDF på This is a mailto link
Ange Förening, åldersgrupp, antal lag, lagnamn (om flera lag), antal sammandrag och vilka, kontaktperson, mobilnummer och mailadress. Man kan antingen anmäla sig till alla sammandrag på en gång eller ett åt gången. Sista dag för att göra ändringar i sin anmälan (lägga till eller dra bort lag) är SJU dagar före aktuellt speldatum.

Avgift
Avgiften för att spela EBC är 1 000 kr/träningsgrupp oavsett om gruppen delar upp sig i ett eller flera lag. Avgiften faktureras föreningen i slutet av säsongen.

Easy Basket Cup BLÅ – pojkar och flickor födda 2011 och yngre
EBC för åldrarna 2011 och yngre arrangeras helt av föreningarna själva. Vi hjälper gärna till med tips och råd och kontaktuppgifter till övriga lag, men det är ni som bokar hallar, bjuder in lag, lottar spelprogram mm. Maila in era omgångsdatum även för EBC (2011 och yngre) så lägger vi upp dem på vår hemsida. I menyn till vänster hittar ni planerade omgångar och kontaktuppgifter till lag i åldersgrupperna.

Uppdaterad: 04 SEP 2018 08:54 Skribent: Norrbottens BDF


facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon 

 Min_Match_Banner_Nej_200X200

feucph3c1

Postadress:
Norrbottens BDF
Bastugatan 6
972 41 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan 6, Luleå Energi Arena
972 41 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706804848
E-post: This is a mailto link

Se all info