Hoppa till sidans innehåll

Föreningsmöte, tävlingsärenden och kanslistängt

18 NOV 2012 18:19
Fredag 30 november genomförs föreningsmöte i Nässjö med start klockan 17.00 och dessutom finns det några tävlingsärenden att informera om samt att distriktskansliet är stängt nästa vecka.
  • Skapad: 18 NOV 2012 18:19

Fredag 30 november genomförs föreningsmöte i Nässjö med start klockan 17.00 som följs av match i Basketligan Herr mellan Nässjö Basket och Södertälje Kings.
Anmälan till föreningsmötet sker via e-post senast tisdag 27 november där ni anger namn på den som representerar föreningen.
Likt tidigare föreningsmöten tar vi upp distriktets olika verksamhetsområden och vid detta tillfälle presenteras datum för samlingar etcetera inför DLT 2013 som kommer att genomföras i Uppsala.

Föreningar med lag i seniorserierna måste avlägga sekretariatsprov så att föreningen har godkända matchfunktionärer och detta ska ske under innevarande månad och december månad.
Från och med nyårsskiftet är det endast godkända funktionärer som får sitta i matchsekretariatet vid seniormatcher.
Tillfälle för sekretariatsprov bestäms i samråd med undertecknad.

Snart så blir det minusgrader i luften och då kan det bli förseningar i trafiken med mera och då är det bra om föreningarnas coacher finns namngivna med mobilnummer så att kontakt kan tas vid eventuella akuta problem.
Föreningarna har fått information om att namn på coacher ska sändas in tidigare men tyvärr har responsen inte varit så god och därför fattade distriktsstyrelsen i samband med senaste styrelsemötet att om inte föreningens alla coacher, med mobilnummer, är meddelade distriktskansliet senast 30 november uttages en administrativ avgift på 3 000 kronor.

Undertecknad genomförde i början av juni en utbildning till internationell kommissarie med lyckat resultat vilket gav ett första uppdrag i Gentofte, Danmark, tidigare denna vecka.
Nu så har det blivit ytterligare två uppdrag i Minsk och Lida, Vitryssland, nästa vecka vilket innebär att distriktskansliet kommer att vara stängt 19-23 november.
Eventuellt akuta ärenden handläggs av distriktsstyrelsen under kommande vecka då distriktskansliet är stängt.

Skribent: Jovan Skundric


Postadress:
Småland-Blekinge BF
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
St Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0704505480
E-post: basket@smalandsidrot...

Se all info