Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse LOK-stödsansökan och erbjudande utbildning

11 FEB 2011 14:58
Senast 15 februari måste föreningens LOK-stödsansökan vara inlämnad och som en hjälp framöver med LOK-stödsansökan och annat administrativt erbjuds föreningarna utbilning i IdrottOnline Klubb.
  • Skapad: 11 FEB 2011 14:58

Senast 15 februari måste ni sända in er ansökan om statligt aktivitetsstöd ( sk LOK-stöd ) för aktiviteter hösten 2010 och detta görs via hemsida/arbetsverktyget IdrottOnline Klubb tilldelad föreningarna av Riksidrottsförbundet.

Detta arbetsverktyg, IdrottOnline Klubb, är utöver ansökan om LOK-stöd ( som inom något år kommer att vara än mer utvecklat och sammankopplat med kommunala bidragsansökningar ) även arbetsverktyg för hemsida, licenshantering, spelprogram, ansökan om bidrag via Idrottslyftet, anmälan till kurser och SISU-utbildningar mm.

Några föreningar har börjat arbeta med arbetsverktyget men det går att se att utbildningsbehovet är stort kring i att handskas med arbetsverktyget och därför erbjuds kostnadsfri utbildning i handhavandet kring IdrottOnline Klubb.

Tanken är att utbildningen/arna ska ske i perioden slutet februari till mitten mars och plats för detta beror på anmälda föreningar, 1-4 personer per förening, till utbildningen som leds av undertecknad som håller i motsvarande utbildningar åt Smålandsidrotten.

Anmälan till utbildningen görs via e-post This is a mailto link senast torsdag 17 februari så att kallelse etc kan sändas ut fredag 18 februari.

Ange namn på anmälare samt namn på deltagare från föreningen i e-postmeddelandet.

Skribent: Jovan Skundric


Postadress:
Småland-Blekinge BF
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
St Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0704505480
E-post: basket@smalandsidrot...

Se all info