Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt kring licenser/spelklarlistor

28 SEP 2018 13:01
Denna sida innehåller senaste nytt kring licenser/spelklarlistor för distriktet och kommer att uppdateras så snart något händer kring licenser/spelklarlistor under kommande 2-veckorsperiod.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2018 13:01

Som ni kan se i nyhet publicerad här på hemsidan 26 september så är det strul med att se spelklarlistor samt att några påpekande är gjort kring vissa lag.

Notera att alla ledare och spelare måste vara registrerade i föreningens licensmodul i IdrottOnline för ett lag innan match och det räcker inte med att ledare eller spelare skrivs in i matchprotokoll eller skrivs dit för hand på en spelklarlista som visas upp.

Även om det inte går att skriva ut spelklarlista från SBBF:s hemsida kan en betald och godkänd spelklarlista tas ut från föreningens licensmodul i IdrottOnline och tas med till match.

Tills vidare får vi genomföra matcherna utan speklarlistor ( men alla måste vara registrerade ) och kontroller kommer att genomföras i efterhand och kontroll kan även ske på plats vid match av domare och lagens ledare ifall spelklarlisa är medtagen/utskriven från föreningens licensmodul.

Nedan ser ni aktuella påpekande kring licenser/spelklarlistor, hämtat från PDF-fil i ovannämnd nyhet uppdaterad 26 september, och detta kommer att ändras/uppdateras under kommande 2-veckorsperiod så snart det sker någon ändring och ni ser även när texten ändrades.

Nedanstående 2 punkter - uppdaterat/åndrat 28 september klockan 16:10.

1.
Brahe Utveckling i Division 2 Damer är inte registrerat.

2.
Färjestaden Griffins i Pojkar U13 är inte registrerat.

Nedan ser ni två fall där samma lag spelar i två olika serier och vad som gäller krig detta under hela säsongen 2018/19.

1.
Nässjö Basket P 03 i Herrar U18 och Pojkar U16 är exakt samma lag och licensavgift är betald för 2 lag men alla ledare och spelare finns med på spelklarlista för Herrar U18.
Om spelare tillkommer i något av lagen och då endast ska spel i det ena laget så måste föreningen skapa två spelklarlistor, ett för varje lag.

2.
Bankeryds Basket i Flickor U15 och Flickor U14 är exakt samma lag och licensavgift är betald för 2 lag men alla ledare och spelare finns med på spelklarlista för Flickor U15.
Om spelare tillkommer i något av lagen och då endast ska spel i det ena laget så måste föreningen skapa två spelklarlistor, ett för varje lag.

Skribent: Jovan Skundric
E-post: This is a mailto link


Postadress:
Småland-Blekinge BF
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
St Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0704505480
E-post: basket@smalandsidrot...

Se all info