Hoppa till sidans innehåll

Sommarläger i Västervik 29 juni till 3 juli

04 MAJ 2011 16:50
Distriktet kommer att i samverkan med Smålandsidrotten genomföra sommarläger för spelare födda 1997 och yngre i Västervik under perioden 29 juni till 3 juli.
  • Skapad: 04 MAJ 2011 16:50

Detta sommarläger under perioden 29 juni - 3 juli i Västervik arrangeras av distriktet för första gången och är ett läger för utveckling av spelarna, och i förlängningen en förberedelse inför kommande uttagningar till Miki Herkel Cup, U15, och därefter uttagningar och spel i Distriktslagsturneringen, U16 och U18.
Sommarlägret kommer fortsättningsvis att förläggas vid denna tidpunkt årligen i Västervik i samverkan med Smålandsidrotten.

Under sommarlägret sker basketträningar vid minst två tillfällen per dag samt att andra aktiviteter kommer att ske med övriga deltagare från andra idrotter vid detta sommarläger som handläggs av Smålandsidrotten.

Distriktet kommer att utse basketledarna där det kommer att vara minst 2 ledare för flickorna och 2 ledare för pojkarna - beroende på antalet anmälda deltagare kan antalet ledare utökas.

Kostnaden för sommarlägret är 750 kronor vilket inkluderar måltider från middag 29 juni ( ett träningspass innan middagen ) till lunch 3 juli ( ett träningspass efter lunchen ), deltagartröja och annat som delas ut på plats till deltagarna och boende sker på hårt underlag i skola.

Information om sommarlägret sänds ut i direkt anslutning till anmälningsdagen som är 25 maj och anmälan via e-postmeddelande till distriktskansliet ska innehålla följande uppgifter om deltagarna:

  • Namn
  • Fullständigt personnummer
  • Bostadsadress
  • Telefon och e-postadress till förälder
  • Storlek tröja
  • Uppgift om eventuell specialkost
  • Föreningstillhörighet
  • Namn och kontaktuppgifter på ansvarig för anmälan från föreningen

Deltagaravgiften på 750 kronor faktureras deltagarens förening i anslutning till anmälan.

Vid eventuella frågor kring sommarlägret så kontaktar ni i första hand Bob Wells i distriktsstyrelsen.

Skribent: Jovan Skundric


Postadress:
Småland-Blekinge BF
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
St Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0704505480
E-post: basket@smalandsidrot...

Se all info