Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsinformation inför "omstarten"

14 JAN 2015 23:47
Snart är det dags för "omstart" av seriespelet efter jul- och nyårsuppehållet.
  • Uppdaterad: 15 JAN 2015 00:05

Till helgen återupptas seriespelet med primärt seniormatcher samt någon enstaka ungdomsmatch där det för de sistnämnda blir "omstart" nästa helg.

För seniorserierna innebär det att serierna är omlottade och lag som har anmält sig till "förkvalet" via Division 2 Götaland till förbundsserierna fortsätter att spela i distriktet.
På damsidan blir det inget Division 2 Götaland då endast KFUM Nässjö och Oskarshamns BBK har lämnat in preliminäranmälan men spel kommer att ske på herrsidan med KFUM Kalmar, Tranås Basket, Högsbo Basket och Lobas som kommer att göra upp om två platser.

Seniorserierna, exklusive Division 2 Götaland, är uppdaterade med vårens matcher under rubriken "TÄVLING" och sedan "Spelprogram och tabeller".

Till alla föreningar skickas en "checklista" ut som ska fyllas i för varje match i senior- respektive ungdomsserierna och bifogas matchprotokollet och detta är ett led att öka standarden på matcharrangemangen och till kommande säsong kommer detta att utökas/utvecklas.

I början av nästa vecka kommer ytterligare information ut till föreningarna rörande matchändring i ungdomsserierna och här kan ni notera att Bankeryds Basket har dragit ur sitt lag i Pojkar U13.

Skribent: Jovan Skundric
E-post: This is a mailto link


Postadress:
Småland-Blekinge BF
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
St Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0704505480
E-post: basket@smalandsidrot...

Se all info