Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Distriktets årsmöte avklarat

01 MAR 2021 21:22
Distriktets första digitala årsmöte 2021 är avklarat och för första gången har distrikten en kvinnlig ordförande i Mia Thunqvist.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2021 21:22

På grund av Covid-19 så fick distriktets årsmöte avhållas digitalt, som för många andra organisationer, vilket var för första gången i detta format och ett annat "för första gången" var att Mia Thunqvist från Älmhult blir distriktets första kvinnliga ordförande.

Mia efterträder Jesper Birgemo som har blivit ny ordförande för KFUM Kalmar Saints och som därmed kommer att få mycket "jobb" i den posten för att även fortsätta som ordförande för distriktet - men Jesper fortsätter i distriktets organsiation genom att delta i valberedning under verksamhetsåret 2021.

Åke Sjögren från Nässjö lämnar distriktsstyrelsen efter 11 år och ersätts av Mattias Svensson, Oskarshamn, som utbildningsansvarig och ytterligare en ny i distriktsstyrelsen är Fredrik Svensson, Oskarshamn, som tillsammans med Bob Wells, Tranås, kommer att ansvara för tävlingsfrågor.

Ingrid Håkansson, Nässjö, och Linda Leidefors, Bankeryd, har ett år kvar på sina mandatperioder som ledamöter och distriktsstyrelsens "långkörare" Gunnar Bergman, Huskvarna, fortsätter ytterligare i ett år då han valdes in på fyllnadsval på det år Mia hade kvar som ledamot men dom blev vakant på grund av nya ordförandeposten.

Kommande dagar kommer ett antal sidor att ändras här på hemsidan efter dagens årsmöte.

Skribent: Jovan Skundric
E-post: This is a mailto link


Postadress:
Småland-Blekinge BF
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
St Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0704505480
E-post: basket@smalandsidrot...

Se all info