Hoppa till sidans innehåll

Coach sökes till P04 KFUM Lidingö Basket

29 JUN 2018 11:13
Är du en coach som har coachat ett eller flera ungdomslag och som är sugen att utveckla ett taggat lag?
  • Skapad: 29 JUN 2018 11:13

P04 är består av en trupp med 19 st spelare som har spelat basket under flera år. Truppen är väl samspelade, har en god laganda och är motiverade och mottagliga för att utvecklas som individer som lag.

Truppen står inför en spännande säsong med bland annat två platser i två serier samt RM. Uppdraget som coach kommer bestå av att i huvudsak att vara huvudansvarig när det gäller det sportsliga tillsammans med
en assisterande coach. Utöver det har du en lagledare som sköter allt utanför parkettgolvet.

Som coach ser vi dig som har verktygen att utveckla talanger är van att bygga sammansvetsats team och brinner för basket. Som person är du inspirerande, social har en god ledarskapsförmåga samt motiveras av att utveckla både spelare och lag. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt att skapa relationer samt ett engagemang med driv av att lyckas.

Vi ser att du har en utbildning genom basketförbundet minst steg 1 men gärna steg 2. Ersättning för uppdraget utgår enligt klubbens policy.

Om klubben:
Lidingö Basket har i dag ca 500 aktiva spelare och klubben är i en tillväxt fas. Klubbens vision är att vara en av Sveriges ledande föreningar inom basket med en stark grund inom junior-och ungdomsverksamheten.
Som coach i Lidingö Basket kan vi erbjuda utbildning genom basketförbundet, delaktighet att utveckla junior- och ungdomsverksamheten.

Skicka in din ansökan till This is a mailto link


Epost: This is a mailto link


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BDF
Fakturaadress E-faktura: This is a mailto link, Gustavslundsvägen 34
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 34 vån 1
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info