Hoppa till sidans innehåll

Rapporter


Som spelare, ledare, domare, förening, funktionär, förälder, publik m.fl. kan du skicka in en rapport till Stockholms Basketdistriktsförbund. Dessa rapporter går inte till disciplinnämnden och därmed går den rapporterade händelsen inte heller till ett beslut om bestraffning. Däremot sker åtgärder från Stockholms Basketditriktsförbund och detta är ett sätt för vem som helst att göra sin röst hörd på sånt som inte fungerar inom vårt basketdistrikt.

 

Gå vidare till rapporter

 

Domarrapporten används enbart av domare och där rapporterar domaren om denne har utdömt en diskvalificerande foul under matchen eller om annat nödvändigt kring matchen som t.ex. att lagen saknar nummer på sina dräkter, sekretariat eller utrustning saknas eller fungerar dåligt eller om hallen är i dåligt skick.

Inskickad rapport tas omhand av tävlingsansvarige på distriktet.

 

Jag Ställer Upp-rapport kan användas av alla som vill rapportera en negativ händelse ur ett värdegrundsperspektiv, förknippat till basketen i Stockholms distrikts verksamhet. Allt ifrån att man själv blivit kränkt, trakasserad eller på något annat sätt illa behandlad, till att man blivit vittne till att någon annan har råkat ut för något oacceptabelt, utanför ramen av sportslighet, etik och moral.  

Inskickad rapport tas omhand av ansvarig tjänsteman för värdegrundsfrågor.

 

Gå vidare till rapporter

Uppdaterad: 11 NOV 2014 17:15 Skribent: Marina Tillberg


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BDF
Fakturaadress E-faktura: This is a mailto link, Gustavslundsvägen 34
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 34 vån 1
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info