Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Jag Ställer Upp"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Jag Ställer Upp


'Jag Ställer Upp' handlar om att skapa en gemensam värdegrund för samtliga som deltar i verksamhet inom Stockholms basketdistrikt genom gränsöverskridande arbeten och en öppen attityd, för att stärka, stödja och ge barn och ungdomar en trygg och utvecklande miljö!

 

'Jag Ställer Upp' är till för ALLA som älskar basket och som vill vara med att utveckla den - spelare, ledare, domare, föreningar, funktionärer, föräldrar och publik.

 

Ingen ska bli ojust behandlad, kränkt, hotat eller trakasserad utan att det ifrågasätts. Det ska vara fokus på positivitet, utveckling, gemenskap, ömsesidig respekt, uppmuntran, roliga minnen, trygghet, att ta ansvar och god kommunikation.

_____________________

 

Jag Ställer Upp-trailer from Stockholm Basket on Vimeo.

 ___________________

 

Jag Ställer Upp video från Stockholm Basket on Vimeo.

 ___________________

 

Ensam har du ingen att träna och spela med, utan motståndare har du ingen att spela mot och utan domare och funktionärer blir det ingen match. Ledaren bidrar till din utveckling och hjälper till så att du kan göra bra och roliga saker med ditt lag. Föreningen ser till så att allt detta går att genomföra och med föräldrars stöd och uppmuntran blir allt roligare och enklare. Publiken (vilka innefattar oss alla) förhöjer stämningen på matcherna.

 

Din motståndare idag kan vara din medspelare i morgon!

 

Vi alla behövs och vi alla kan göra skillnad!

 

Har du frågor eller synpunkter?

Hör av dig till Charlotta Bernervall.

charlotta.bernervall@stbdf.se eller 08-410 818 38

 

Jag Ställer Upp

Inga nyheter är skapade


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BF
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info